11-12 hetes kismamák hogy vagytok? Rosszullétetek van még? Vagy volt?
Voltatok már 12 hetes vizsgálaton? Kiskönyv meg van már?
Első baba?:)
Én 11+3 hetes vagyok, 1. babám, kiskönyv megvan, és hétfőn megyek 12-es uh-ra. Rosszulléteim 2 hétig voltak, 1 hétig hányingerem volt, 1 hétig rókáztam is. Én január 4.-re vagyok kiírva. És ti?
De jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!
A dátumunk azonos.
Bár a rosszullét nem. Nekem nem folyamatosan, hanem hol ekkor, hol akkor van hányingerem. De nem hányok. Tegnap voltam dokinál. A baba 3,5 cm. Nekem azt mondta a doki, hogy inkább a 12. hét vége felé menjek vizsgálatra, mert 4,5 cm kell hogy legyen a baba a vizsgálathoz.
Jó lenne tartani a kapcsolatot.
Az én email címem látható, szívesen venném, ha írnál, hogy ti hogy vagytok, mit érzel.
köszi
Szia! 11+5hetes vagyok. Én is hétfőn megyek 12hetes UH-ra.
Első baba lesz nálunk is. Irj majd, hogy mi volt UH-n!
Első vagyok. Én jövőhéten kedden 11-re megyek uhra és vérvételre. Most is voltam uh-on, és a baba 52mm volt. Szerintem én még csak inkább 11 hetes vagyok, ugynais én a ciklus végén estem teherbe. De majd az okosabbak megmondják idővel.
Ti hogy vagytok?
Az emailt nem kaptam meg.
Milyen volt a teszt?
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!