Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11-12 hetes kismamák hogy...

11-12 hetes kismamák hogy vagytok? Rosszullétetek van még? Vagy volt?

Figyelt kérdés

Voltatok már 12 hetes vizsgálaton? Kiskönyv meg van már?

Első baba?:)

Én 11+3 hetes vagyok, 1. babám, kiskönyv megvan, és hétfőn megyek 12-es uh-ra. Rosszulléteim 2 hétig voltak, 1 hétig hányingerem volt, 1 hétig rókáztam is. Én január 4.-re vagyok kiírva. És ti?

2010. jún. 16. 17:26
 1/5 anonim ***** válasza:

De jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!

A dátumunk azonos.

Bár a rosszullét nem. Nekem nem folyamatosan, hanem hol ekkor, hol akkor van hányingerem. De nem hányok. Tegnap voltam dokinál. A baba 3,5 cm. Nekem azt mondta a doki, hogy inkább a 12. hét vége felé menjek vizsgálatra, mert 4,5 cm kell hogy legyen a baba a vizsgálathoz.

Jó lenne tartani a kapcsolatot.

Az én email címem látható, szívesen venném, ha írnál, hogy ti hogy vagytok, mit érzel.

köszi

2010. jún. 16. 21:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Oksi, még majd ma írok!
2010. jún. 17. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia! 11+5hetes vagyok. Én is hétfőn megyek 12hetes UH-ra.

Első baba lesz nálunk is. Irj majd, hogy mi volt UH-n!

2010. jún. 17. 15:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok, mindenképp megírom, de változott az időpontom. Nem hétfőn, hanem kedden megyek vizsgálatra. Ti is írjatok ám, h. mi volt uh-n.
2010. jún. 17. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én jövőhéten kedden 11-re megyek uhra és vérvételre. Most is voltam uh-on, és a baba 52mm volt. Szerintem én még csak inkább 11 hetes vagyok, ugynais én a ciklus végén estem teherbe. De majd az okosabbak megmondják idővel.

Ti hogy vagytok?

Az emailt nem kaptam meg.

Milyen volt a teszt?

szia

2010. jún. 26. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!