Nem félted a gyerekedet az Élettől?
Én már nem merek Híradót nézni, mert csak a mocsok folyik belőle. Nagyon kiakaszt ha bűnesetről hallok, főleg ha egy gyermek is érintett a témában. Még kicsik a gyerekeim, de nagyon féltem őket attól, hogy nehogy valami komolyabb baj történjen velük valaha is. Csak a tegnapi Híradóból, amiben gyermek az áldozat: öngyilkosság, nemi erőszak, emberrablás. És akkor még ott van a pia meg a drog. Tudom nem lehet őket itthon tartani pórázon, a pia meg a drog meg javarészt nevelés kérdése. Soha nem tudhatjuk ki jön velünk szembe az utcán. Sehol nem lehetnek már 100% biztonságban?!
Nyilván nem ezen fogok egyfolytában agyalni az elkövetkezendő 15 évben. De totálisan elszomorít, hogy milyen emberek vannak, hogy ilyen dolgok megtörténnek ártatlan gyermekekkel.
Ti nem féltitek a gyerekeiteket?
Az ilyen esetek hallatán azért én is bepánikolok néha. Már ki is találtuk az egyiknél, hogy beszerzünk egy mini gps jeladót, és beletesszük a gyerek cipőjébe, vagy bármibe, amit magával hord. Mindentől viszont nem lehet megvédeni. Remélem, hogy a legtöbb veszélyt a neveléssel ki tudjuk kerülni (pia, drog, rossz társaság, verekedés), családon belüli erőszak itt nincs, de soha nem lehet tudni, hogy a zebrán ki nem adja majd meg az elsőbbséget, ha kell. Már azt is megbeszéltük, hogy ha nagyobb lesz, és bulizni megy, hozzuk-visszük mindig, nekem ne lófráljon részegen istentudjahol, a tinik amúgy is isznak, legalább legyen szem előtt.
Ja, és nem nézek híradót már jó ideje, elvből, ugyanis régebben mindig azzal zárult az este, hogy szépen felbosszantottam magam a napi híreken. Merthogy jó hír soha nem volt, mindig csak rossz.
"Két hét alatt rend lesz az országban!"
"Megduplázzuk a rendőrök számát"
Hangzott O.V.kampánybeszédében 2010-ben!
Meg is érdemli mindenki aki rájuk szavazott!
Jöhet a lepontozás...
Szebb jövőt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!