Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Irto szemét anya vagyok?!

Irto szemét anya vagyok?!

Figyelt kérdés

lányom 3.5 éves tegnap nagyon csunyán viselkedett ovitol egész hazáig bögött toporzékolt. mindent megprobáltam semmi nem hatotta meg. azt hittem egy jo kis hiszti roham megint. volt büntiszönyeg büntiszék semmi de semmi hatása nem volt.

Elszállt az agyam és rácsaptam a popsijára.

(nem mintha ez segitett volna)

ma beszéáltem az ovodába hogy mégis mi történhetett hogy maga az ördög szállta meg a ygereket. hát kiderült amiröl nem tájékoztattak volna hogy egy hete folymatosan cseszegette az egyik nagyon okos lányzó a lányomat. Lányom ezen bepöccent a hét végére és "elrendezte a kiscsajt" aki hála az égnek innentöl kezdve nagy ivbe kerüli.

nagyon pocsékul érzem magam hogy elszállt az agyam hogy ráützöttem a popojára. de most irto büszke vagyok rá hogy helyén volt az esze és szive leállitotta a lányt aki bűántotta. öt.

2014. ápr. 11. 10:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
31%

De mielőtt ráütöttél megkérdezted tőlle mi a baja?Hát lehet hogy itt jött ki rajta az egész heti feszkó,erre te még rátettél egy lapáttal!

Én igenis leülnék vele beszélgetni és elmondanám hogy Anya nagy butaságot csinált és bocsánatot kérnék a popsicsapásért!

Lehet félt tőled hogy mit csinálsz ha kiderül hogy megütötte a lányt!Lehet biztatást várt volna tőled hogy helyesen cselekedett az oviban csak nemtudta kifejezni magát!Lehet az ovónénik is bent megszidták mert megütötte a másik lányt!Nemtudni hogy az ő kis lekében mi zajlott!

Énnekem meg attól van herótom ,hogy mostanába mindenki ezzel jön,hogy de igenis rá kell csapni a gyerekre meg régen is ez volt a bevett szokás!Agresszió agressziót szül!

2014. ápr. 11. 12:25
 12/14 anonim ***** válasza:
59%
utolso:de mikor annyira hisztizik,hogy két értelmes szot nem tudsz kiszedni belöle,megnézném meddig probálkoznál a beszélgetéssel,miután semmi nem használt h abbahagyja....
2014. ápr. 11. 12:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát, akkor te ne üss rá a gyerekedre, ha nem tetszik, aztán majd gyere ide panaszkodni miért szófogadatlan a gyereked, a te életed, a te problémád. Én se verem a gyereket, de mikor 10.-edjére elmondok neki valamit, először szépen, aztán hangosabban, végül fenyegtve de mégis megteszi 11.-jére is, én igenis meglegyintem a popsiját. NEM verem, csak meglegyintem.
2014. ápr. 11. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
64%
AGRESSZIÓ? Aki szerint ez agresszió annak fogalma sincs róla az mi,sőt az sem tudja egy ilyen legyintés és egy rendes verés között mekkora különbség van,és nem ugyanaz
2014. ápr. 11. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!