Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Irto szemét anya vagyok?!

Irto szemét anya vagyok?!

Figyelt kérdés

lányom 3.5 éves tegnap nagyon csunyán viselkedett ovitol egész hazáig bögött toporzékolt. mindent megprobáltam semmi nem hatotta meg. azt hittem egy jo kis hiszti roham megint. volt büntiszönyeg büntiszék semmi de semmi hatása nem volt.

Elszállt az agyam és rácsaptam a popsijára.

(nem mintha ez segitett volna)

ma beszéáltem az ovodába hogy mégis mi történhetett hogy maga az ördög szállta meg a ygereket. hát kiderült amiröl nem tájékoztattak volna hogy egy hete folymatosan cseszegette az egyik nagyon okos lányzó a lányomat. Lányom ezen bepöccent a hét végére és "elrendezte a kiscsajt" aki hála az égnek innentöl kezdve nagy ivbe kerüli.

nagyon pocsékul érzem magam hogy elszállt az agyam hogy ráützöttem a popojára. de most irto büszke vagyok rá hogy helyén volt az esze és szive leállitotta a lányt aki bűántotta. öt.

2014. ápr. 11. 10:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%

A lanyodra lehetsz buszke de magadra nem!

A bizalmát romboltad le egy eletre!

2014. ápr. 11. 10:18
 2/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem, az a hisztiert jart.

Az hogy elrendezte viszont pirospont, azert en is buszke lennek :)

2014. ápr. 11. 10:20
 3/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni. Manapság az a divat, hogy már rászólni sem szabad a gyerekre, mert akkor lelkileg sérült lesz. Na majd kíváncsi vagyok, milyen felnőttek lesznek, akiknek mindig mindent szabad ... :)

Ha nem erőből ütötted meg, hanem csak jelzés értékkel rácsaptál egy picit, akkor szerintem ez nem lesz neki semmilyen trauma. Főleg, ha meg is beszélted vele, hogy mi volt a baj, miért volt rossz, miért haragudtál rá.

Szerintem a verést, megpofozást nem lenne szabad egy lapon említeni azzal, ha valakinek egy picit ráütnek a kezére vagy a popójára.

2014. ápr. 11. 10:22
 4/14 A kérdező kommentje:
nem vertem meg nem ütöttem agyon . csak a popsijára csaptam
2014. ápr. 11. 10:30
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Jaj dehogy vagy szemét anya,ahogy az előző is mondja manapság divat ördögtől valónak tekinteni a gyerek fegyelmezését,rászólást,popsira,kézre legyintést,pedig vannak helyzetek amikor egyszerűen kell.Ettől nem lesz lelki beteg sem,és egxátalán nem sérül hanem éppen helyre tette ami neki is jó.
2014. ápr. 11. 10:38
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
Jóltetted, nem fogadott szót, tudni kell hol a határ. Ha most nem szabsz korlátokat később lehetetlen. És igen, mostanában divat hogy nem fegyelmezzük a gyereket ne sérüljön a kis lelke, de majd kamaszkorában mikor nagy ívben tojik a fejükre, az ilyen szülők visszasírják azt a kort mikor még tehettek volna valamit. Nem mondom hogy verni kell a gyereket de végső esetben egy legyintés a kezére vagy a fenekére belefér.
2014. ápr. 11. 10:40
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
ugyan mar nem lett tolle semi baja,nem is emlekszik ra.
2014. ápr. 11. 10:54
 8/14 anonim ***** válasza:
9%

Ezt fogja majd a ferje is mondani, h csak megpofoztam, meg csak nyoma se maradt, vagy a lanyod, hogy szeret a ferjem, csak neha ut meg, es nem nagyot!

Te majd mit mondsz? H kislanyom en sose utöttelek meg, es az a szeretet?

Majd tepheted a hajad, mert a lanyod lelkeben a szeretet nem zarja majd ki az agressziot .

Gratulalok

2014. ápr. 11. 11:14
 9/14 anonim ***** válasza:
29%

Rácsaptál és ennyi,lehet nem is emlészik már rá,ne csinálj ebböl ügyet,ember vagy,neked is elfogyhat a türelmed.

Lehet én vagyok amugy hülye,de nem értem az összefüggést,hogy elrendezte a lányod végre a másikat és azért kellett hisztisen viselkednie??szerintem nincs köze a kettőnek egymáshoz.

2014. ápr. 11. 11:17
 10/14 anonim ***** válasza:

Utolsó! Egy kicsit eltúlzod, nem gondolod? Egy popsira ütéstől nem lesz lelkibeteg senki és nem fogja összekapcsolni az agresszióval.

Kérdező! A lányod a hisztiért kapta az ütést. Mondd meg du neki, hogy büszke vagy rá nagyon hogy megvédte magát. Nem vagy szemét anya, csak emberből vagy Te is!

2014. ápr. 11. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!