Éjszaka is orrszívoztok ha folyik az orra a gyerekőcnek?
Figyelt kérdés
Nem zaklatja nagyon fel? Vissza tud aludni?2014. ápr. 5. 12:36
1/7 anonim válasza:
Amikor szükséges, akkor igen.
Mert ha éjjel teli van az orra, akkor nem kap levegőt és ahogy fekszik és csorog le a torkán, úgy az én fiam egész éjjel köhög ettől, illetve nem kap rendesen levegőt és ezek miatt többször fel is sír, így nem alszik egyébként sem nyugodtan.
Ilyenkor megnyugtatom és mondom neki, hogy most kiszívom az orrodat és akkor tudsz rendesen aludni. És akkor ilyenkor kiszívom és alszik is nyugodtan reggelig a fiam.
Tehát akkor sokkal rosszabb éjszakája lenne, ha ilyenkor nem szívnám neki ki.
2/7 anonim válasza:
Én is kiszívom neki. Mert ha nem akkor egész éjjel nem alszunk mert nem kap levegőt. Utána vissza tud aludni.
3/7 anonim válasza:
Én csak akkor szívom, ha nem tud aludni a takonytól.Kiszívjuk, utána elalszik.Nem szereti az orrszívót, de tudja, hogy utána jobb lesz, ezért megtűri
4/7 anonim válasza:
Ha nem tud rendesen aludni, akkor igen, előfordul, hogy kiszívom neki éjszaka is. Nem örül neki, de utána megkönnyebbül, és nyugodtabban alszik.
5/7 anonim válasza:
Igen, mert egyrészt zavarja, másrészt a pangó bacis-vírusos váladéknál nincs rosszabb.
Nem szoktak felébredni, alszanak utána szépen, bár ez biztosan gyerekfüggő!
6/7 anonim válasza:
Én is leszívom, ha tele van és nem tud aludni tőle. Vissza alszik utána,
7/7 anonim válasza:
Igen. 3 éves lányomnak este 10 óta már 3x porszívóztam az orrát :( Jelenleg, ha befejezem, ő is kiszivatja magának, majd szépen visszaalszik ( bár most a köhögéstől nem nagyon tud pihenni...) Egyébként, ha fáradt orrszívás előtt, gyönyörűen elalszik közben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!