Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megfázott folyik az orra,...

Szilvi01 kérdése:

Megfázott folyik az orra, köhög. Vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Tegnap óta jött ki rajta, azóta orrszívás, cebion csepp, mézes tea , orrcsepp..Vigyem orvoshoz h megnézze? Láza nincs, jó kedélyű 1,5 éves kisfiú anyukája
2013. okt. 11. 13:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én biztos nem vinném. Tegnap beugrottam a házi orvosi rendelőbe d vitamin receptért. Hát még annyi beteg gyereket..egyik taknyosabb volt, mint a másik. Sajnáltam őket. pont ezért nem vinném. Ha komolyabb a baj, akkor persze. De ha csak ennyi, akkor ne vidd, mert még ott is összeszed vmit.
2013. okt. 11. 14:01
 2/17 anonim ***** válasza:

Szia. Én elvinném megnézetni. Nálunk csak az orra folyt, néha köhintett 1-2-t, de jó kedvű volt. Nem vittük be, 2 nap múlva este kihányta a tejet este. Mandulagyulladást állapítottak meg az ügyeleten. Most kapja a 2. doboz gyógyszert, sőt, már a szeme is váladékozik.. :( Egyébként eleven, jókedvű, rosszcsont 2 év 9 hós kislány :)

Jobbulást!

2013. okt. 11. 14:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is így gondolom ezen kívül úgyse tudna új dolgokat mondani a doki h mit adjak neki.
2013. okt. 11. 14:04
 4/17 anonim ***** válasza:
Első, én is ezért nem vittem be :) 2 nappal később este lett rosszul.. :(
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig nehéz kérdés...mérlegelni kell ugye,hogy a hétvége miatt jó lenne-e ha látná orvos,de vajon nem okozol-e nagyobb "bajt" ha így,leterheltebb immunrendszerrel várakozol ki tudja mennyit a tuti beteg gyerekek között....

Amúgy én 1 éves kor után már nem nagyon rohangáltam orvoshoz ilyen tünetekkel,csak ha nagyon nem akart elmúlni,vagy jött még más tünet is mellé.

Te tudod, neked kell eldönteni, én a leírtak alapján nem hiszem,hogy elvinném....

6/17 A kérdező kommentje:
2 es sajnálom, remélem azóta semmi baja!
2013. okt. 11. 14:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is így indult a kicsinél, mandulagyulladás lett belőle, két hete beteg :( Most kezdődik a nagynál is :(
2013. okt. 11. 14:07
 8/17 anonim ***** válasza:

Igazatok van, és sajnálom a gyerekeiteket, amikért betegek. Én a véleményemet mondtam, isten ments, hogy rábeszéljem a Kérdezőt. Az ő gyereke, az ő döntése!

1.vok

2013. okt. 11. 14:11
 9/17 anonim ***** válasza:
2. vagyok, sajnos úgy tűnik, visszaesett.. Megint sokat sír éjjel, nem tud nyelni, és a szeme is nagyon váladékos.. :(Mondjuk én már 3 hete beteg vagyok, párom 2, anyós 1 hete...
2013. okt. 11. 14:13
 10/17 anonim ***** válasza:
Én nem vittem. Folyik az orra, 2 percenként tüsszent, néha köhécsel, de nem lázas. 2-ik napja van itthol, nem ment oviba, de orvoshoz nem viszem, mert mindig ugyan azt irja ki és nagyon sok a beteg gyerek.
2013. okt. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!