Megfázott folyik az orra, köhög. Vigyem orvoshoz?
Enyém 5 éves, de bármi baja van, megmutatom rögtön a dokinak, nem tudhatod mi okozza a tüneteket.
Volt már sima láza attól, hogy begyulladt a füle, én azt itthon nem látom.
Mi pont így vagyunk most, én nem viszem 1,5 évesemet dokihoz, félek, hogy többel kötjük be...
Mondjuk nálunk csak reggel köhög párat, gondolom oda csorog a váladék a torkára, de utána egész nap semmi.
Tengervizes spray, orrszívás, Nasivin, Cebion...sok folyadék! Köhögésre Ambroxol-teva szirup. Oldja a nyákot mindenhonnan. Korábban doki ugyanezekre a tünetekre ezt adta, és mikor nyaralni mentünk, akkor is azt mondta, vigyük magunkkal, ha ilyen lenne adjam neki...
Ha még nem volt ilyen gond, akkor vidd el, nézze meg, de ha volt ilyen, és tudod mit szokott, akkor szerintem egyenlőre elég azt adni, majd meglátod hétfőn, hogy áll a dolog...
Én még hidegpárásítani szoktam, eukaliptusz és citrom olajat szoktam párologtatni...nagyon jó
Én mindig elviszem, már többször is volt, hogy nem vittem, mert csak az orra folyt és köhögött, de akkor is mindig felhívtam telefonon.
De most egy hete (múlthét csütörtökön) vittem el orr folyással és köhögéssel. akkor azt mondta semmi komoly baja nincs, csak a váladék tapadt meg az orr manduláján. hát nem! Szombaton este hányt és ment a hasa, bevittük a kórházba(mert az ügyeleten nem volt orvos) de jól is tettük, mert kiderült, hogy tüdőgyulladása van (ami csak röntgennel mutatható ki)és társult hozzá még egy Rota vírus is.
Szerintem figyelgesd és ha valami más is kijön, vagy ha hosszabban és csúnyában köhögne, akkor nézesd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!