Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Folyik az orra, kohog, hoemelk...

Folyik az orra, kohog, hoemelkedes is volt, te rogton rohansz az orvoshoz?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Eloszor is elnezest amiert, ekezet nelkul irok, de a szamitogep az oka.

4 eves a kisfiam,szeptembertol ovodas es sajnos minden masodik heten nathas.

De ugy erzzem ez most sulyosabb, gyakori kohoges, es hoemelkedes is volt ma 38 fok.

Holnap megyunk orvoshoz, ma azert nem mentunk mert a reggel csak enyhen kohogot es levert sem volt.

De most felek, es foleg az ejszakatol.

2014. jan. 27. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, ha láz van, akkor mindenképpen orvos szükséges! A 38 fok, az már nem hőemelkedés kategória, az már láz.
2014. jan. 27. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Most van ez a köhögős valami!! :(

Tudom mert mi is benne vagyunk..nálunk csak apa az aki nem beteg..én is és a 2 gyerek is ki van. 3 és 1 évesek.

Én nem vagyok az az orvoshoz rohangálós..főleg mert tudom hogy a dokink (hála az égnek) nem egy nagy gyógyszerező.

Persze ha 3 napon keresztül 38 fok körül van a lázuk akkor leviszem őket, de egyből nem..főleg mert ki tudja milyen betegségekkel ülnek ott gyerekek..és ha tényleg csak egy kis megfázás, akkor az 3-4 nap.

Én lányom is ébredt már 40 fokos lázzal..na akkor nem volt kérdés..rohanás volt egyből.

Én most mézes teáztatom őket..van húsleves, és mézbe tettem hámozatlan hagymát..azt adom nekik mikor köhögnek..meg én is ezzel kúrálom magam.Lekopogom, nincsenek köhögési rohamaim, és mindenki alszik éjszaka is..ez a hagymás méz dolog szerintem a legjobb köhögésre, és nem kell drága köptető sem.

Na mindegy..

Szerintem ha az ovihoz kell a papír (fogalmam sincs azért írom) akkor vidd le megmutatni..De ha nem, akkor kúráld otthon..ne hogy valami rosszabbat össze szedjen ott..

2014. jan. 27. 14:16
 3/5 A kérdező kommentje:

En is mindenfele hazi praktikat bevettek.

Adok mezet, pergelt cukrot, piritos kenyer, citrom.

Adtam lazcsillapitot, most olyan 37-38 kozott van.Most kelt fel, es eleg rossz kedve van, fajnak a szemei, folyik az orra es kohog.

Holnap mindenkepp orvoshoz viszem.

2014. jan. 27. 14:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha lázas, leviszem. Neki sem jó, ha az oviba betegen megy. Inkább vigyem le feleslegesen mint hogy nagyobb gond legyen.

Ha "csak" az orra folyik és nem sűrűn köhög hőemelkedés sincs, akkor szívom az orrát és adok köptetőt.

2014. jan. 27. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, én sem vagyok dokihoz rohangálos, de vasárnap levittem a gyerekorvos ügyeletre, mivel rettenetesen köhögött, +lázas lett, orr nem folyik csak enyhén, de a köhögése elég durva volt. kiderült hörgögyulladás, de olyan mélyen van neki, hogy holnap vissza kell vinnem, hogy segített e a gyógyszer, vagy átmegy tüdőgyulladásba :-( +ma reggelre váladékos szemmel ébredt, levittem szemészetre, ráhúzódott neki a szemére is, kötőhártya gyulladása van. lényeg, sima orrfolyássall nem viszem le, de ha ugy látom, hogy kicsit durvább, akkor lemegyek vele.
2014. jan. 27. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!