Milyen erze haromgyerekes anyukanak lenni?
De jo ezt olvasni. Mert mindenhol az anyagi nehezsegrol olvasok. Sajna nalunk is erezheto,h itthon vagyok es nincs fizu, enyem volt a tobb, de nem akarom,h pusztan anyagi megfontolasbol dontsek. Nekem 7 es 3 evesek es egynemuek. 40 fele kozelitek, veglegesen kell dontenem, hogy legyen-e harmadik. Haromszoros szeretet mellett, felek,h belolem is harmad annyit kapna. Es ha mellem bujnak, egyik jobbra, masik balra, es a harmadik? Nem beszelve arrol,h harom utan munkat vallalni majd? Azoval kavarognak bennem a gondolatok..
.
1,3,5 évesek, iszonyú nehéz fizikailag főleg, nulla segítség szó szerint, házasságunk ráment. de lehet, hogy egyébként is ez történt volna. egy ovis, kettő itthon van velem.
viszont nagyon szeretem őket, örülök, hogy vannak. anyagilag egyelőre mindent megkapnak, sőőőőőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!