Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy kedves anyukának felajánlo...

Egy kedves anyukának felajánlottam, hogy adok a kislányának kinőtt ruhákat, hogyan jelezzem neki, hogy a postát szeretném ha ő állná?

Figyelt kérdés
Vannak megmaradt ruhák, amiket már kinőttek a lányaim, felajánlottam, hogy szívesen neki adom, ha elfogadja.Már jeleztem, hogy postai úton menne, tegnap meg is írta a címét...szívesen neki adom, mert tényleg nagyon szimpatikus anyuka, de hogyan írjam meg neki? Vagy mivel én ajánlottam fel a ruhákat, fizessem ki én a postát?
2013. febr. 10. 13:00
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem terhelne meg, akkor én kifizetném a postát is, ha esetleg nem tudod fizetni, írd meg neki, kérdezz rá, hogy is jó-e.
2013. febr. 10. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem , hát írd meg neki ,hogy a postaköltség kb. xxxx lesz, jó e neki ez így ?!! Nehogy már te fizesd !
2013. febr. 10. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

írd meg neki hogy szeretnéd ha ő fizetné (még így is nagyon jól jár). Mondjuk én eleve megkérdezném ha vki felajánlana nekem bármit is hogy mennyi lesz a posta és hova küldjem a pénzt vagy hogy legyen...

De ha nem terhel meg 1000 ft (annyi a sima dobozos posta kb.) akkor persze hagyd a fenébe.

2013. febr. 10. 13:09
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nekem kellett volna már az elején úgy írnom, hogy adok neki ruhákat, neki csak a postát kellene állnia, és erre reagált volna valamit....

Így utólag, meg én érzem magam kellemetlenül, hogy figyelj Kati, ennyi lesz a postája...

2013. febr. 10. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen,úgy kellett volna írnod,hogy neki csak a postát kell állnia.Mondjuk én alapból megkérdezném a posta díját,meg minden,szóval számomra ez természetes lenne.Így utólag már tényleg kicsit ciki elkérni.
2013. febr. 10. 13:17
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Az elején kellett volna jelezned! Gondolom nem azért küldöd neki a ruhákat mert nagyon jól állnak anyagilag! Valószínűleg szeret Ő is felkészülni az ilyen kiadásokra, és biztosan azt mondta volna, hogy persze természetesen én állom, de így??? És ha nincs annyi pénze?
2013. febr. 10. 13:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kedves utolsó, nem tudom, hogy hogyan állnak anyagilag,és ő sem tudja, hogy mi hogyan állunk...csak megkérdeztem tőle, hogy a ruhákat, hogy elfogadja-e...
2013. febr. 10. 14:10
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó vagyok, akkor meg kérdezd meg tőle, hogy tudja-e állni a postaköltséget? És hogy ne haragudjon, hogy csak most szólsz, de neked anyagi gondok jöttek közbe! Én ezt írnám!
2013. febr. 10. 14:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. febr. 10. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Én is kaptam pár hete egy nagy doboz ruhát, nem állunk rosszul, de megmondom őszintén nagy segítség volt. Ragaszkodtam hozzá, hogy legalább a postát fizethessem, de nem engedte. Így ez a másik véglet, hogy már én éreztem magam kellemetlenül, hogy kapok, és még a postát sem engedi kifizetni.

De tényleg az elején lett volna a legtisztább, hogy a ruhákat szívesen adod mert már nem kell, de a postát nem áll módodban kifizetni. Vagy vmi ilyesmi.

2013. febr. 10. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!