Anyukák! Ki hallott már olyat, hogy a kislányoknak benőhet a hüvelybementük? Nekem ez uj, és az egyik ismerősömnek a kislányának ilyen van!
Van ilyen, szerencsére egyre többet hallani erről, talán mindenki jobban odafigyel majd erre.
Azt viszont nem értem, hogy ez hogy lehetséges, mert hiszen minden pelenkázásnál megmossa az ember a gyerek fenekét, sunáját is, hiszen ott is lehet kaka. Az én lányomnak még a hüvelybemenete is csupa kaki tud lenni, hát hogy' a csudába tud összenőni a hüvelynyílás vagy a szeméremajkak, ha naponta ki van legalább egyszer alaposan törölve??
Nem értem, ezért írom ide, hátha valaki tudja erre a választ.
Szia.
Igen sajnos van ilyen.Én addig nem tudtam ilyenről amíg velünk is meg nem történt. Kislányom 6 hónapos volt,és az orvosunk vette észre.Én is úgy töröltem ahogy kellett és még sem vettem észre :( A sebészeten pár perc alatt megoldották ! Én tudom,hogy a sudo krém okozta ezt,biztos vagyok benne!Onnantól kezdve nem is használtam,igaz előtte is csak pár alkalommal,de elég is volt ahhoz....
Azután minden este megnéztem,jelenleg 23hónapos a kislányom,és már nem igazán engedi,de azért 1héten 1*szer még mindig le ellenőrzőm,hogy minden rendben van e :)
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!