Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Ki hallott már...

Anyukák! Ki hallott már olyat, hogy a kislányoknak benőhet a hüvelybementük? Nekem ez uj, és az egyik ismerősömnek a kislányának ilyen van!

Figyelt kérdés
2010. szept. 28. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, van ilyen és nem is annyira ritka manapság, mint ahogy gondolnád. Sőt! A szeméremajkak összenövése is elég gyakori. Sok orvos a különféle hámosító krémeket okolja a dologért, bár azért ezek régebben is előfordultak, csak ritkábban.
2010. szept. 28. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen, nekünk is mindig nézte a dokinéni tanácsadáson, és nekem is felhívta a figyelmemet, hogy néha nézzem, igaz nem gyakori, de sajna előfordul.
2010. szept. 28. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
az erősen hámosító, pl. Neogranormonos kenőcstől. van erről egy cikk az anyalettem.hu-n.
2010. szept. 28. 19:02
 4/10 anonim ***** válasza:
a mi dokink kb. egy éves koráig minden alkalommal ellenőrizte ha oltásra vittem.
2010. szept. 28. 21:57
 5/10 Dr. Ignácz Zsuzsanna válasza:
synechia labii minoris a neve , egyszerű a gyógyítása..nemkell műtét hozzá.
2010. szept. 28. 22:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnos van ilyen, hogy egy kislánynak be nő a hüvelybemenete. Ezt meg is lehet előzni, ha naponta többször is egy picit széthúzod a punciját.
2010. szept. 29. 08:38
 7/10 anonim ***** válasza:

Van ilyen, szerencsére egyre többet hallani erről, talán mindenki jobban odafigyel majd erre.

Azt viszont nem értem, hogy ez hogy lehetséges, mert hiszen minden pelenkázásnál megmossa az ember a gyerek fenekét, sunáját is, hiszen ott is lehet kaka. Az én lányomnak még a hüvelybemenete is csupa kaki tud lenni, hát hogy' a csudába tud összenőni a hüvelynyílás vagy a szeméremajkak, ha naponta ki van legalább egyszer alaposan törölve??

Nem értem, ezért írom ide, hátha valaki tudja erre a választ.

2010. szept. 29. 10:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó!Én sem értem,én is úgy törlöm át kakinál,hogy széthúzom és kitörlöm.Vagy fürdés után is így csinálom.
2010. szept. 29. 11:12
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2010. szept. 29. 12:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Igen sajnos van ilyen.Én addig nem tudtam ilyenről amíg velünk is meg nem történt. Kislányom 6 hónapos volt,és az orvosunk vette észre.Én is úgy töröltem ahogy kellett és még sem vettem észre :( A sebészeten pár perc alatt megoldották ! Én tudom,hogy a sudo krém okozta ezt,biztos vagyok benne!Onnantól kezdve nem is használtam,igaz előtte is csak pár alkalommal,de elég is volt ahhoz....

Azután minden este megnéztem,jelenleg 23hónapos a kislányom,és már nem igazán engedi,de azért 1héten 1*szer még mindig le ellenőrzőm,hogy minden rendben van e :)

üdv

2010. okt. 1. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!