Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves szülinapra milyen...

2 éves szülinapra milyen ajándékot vesztek? Milyen torta lesz?

Figyelt kérdés

Gondoltam ötleteket jó lenne megosztani.

Én egyelőre gyúrmás dolgokban gondolkodom, azt biztos kap, fa puzzle, játszósátor esetleg.

2014. ápr. 2. 13:34
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Jó lenne valamilyen köny, ami rövid mesés, és már belenéztem egy bogyó babóca könyvbe és nagy kép, egy soros mondat, talán ezt nem akarná átlapozni mindjárt.
2014. ápr. 3. 17:44
 22/32 anonim ***** válasza:

Az Auchanban 990-ért vannak a Bogyó és Babóca könyvek!

Azt hiszem nálunk (a solymáriban) Thomas könyveket is láttam akciósan!

2014. ápr. 4. 09:32
 23/32 A kérdező kommentje:

köszi!

lehet akkor hétvégén elnézük arra

2014. ápr. 4. 09:47
 24/32 anonim ***** válasza:

Szia!

A LÜK Bambino-ból én ezeket vettem 2 évesemnek, ez az első megy is neki, én 3 könyvet vettem, de csak azt linkelem be, amit meg is tud csinálni...

[link]

ez a tábla...

[link]

ezt simán kirakja.

a többit is kipróbálhatod, 550 Ft (szóval később is jól jöhet) a lényeg, hogy nézd meg a korosztályt.

A párkeresős puzzlebe ezek vannak, nekünk innen van jó pár, nézegesd meg korosztálynak megfelelőt...

:)

[link]

remélem segítettem!

2014. ápr. 4. 14:24
 25/32 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek ment a zöld kezecske

megnézem ezeket a fejlesztőket tetszenek :) értelmes játékoknak találom őket és ilyenkor még a tanulás is érdekes :)

2014. ápr. 4. 14:30
 26/32 A kérdező kommentje:
az a tábla gondolom mindenképpen kell ugye? anélkül nem működnek a füzetek?
2014. ápr. 4. 15:06
 27/32 anonim ***** válasza:

Szia! Nálunk is bogyó baóca őrület van. Ilyan figurákat vettem a turó tortára , amit én készitettem.

És gyurma készletet kapott amit imád.

2014. ápr. 6. 14:52
 28/32 A kérdező kommentje:
Bogyó és babócából melyik a favorit? Melyiket szeretnek a gyerekek a legjobban? Azzal próbálkoznék elsőre :)
2014. ápr. 6. 17:49
 29/32 anonim ***** válasza:
Szivárványos. Az én lányom azt imádta, meg a télapósat. De mindet szerette, csak azt a hülye ufós babócás könyvet nem. :) No de a lányom még csak másfél éves.
2014. ápr. 6. 20:26
 30/32 A kérdező kommentje:
Megnézem majd a szivárványost, meg gondoltam kap egy Boribon könyvet a lufisat, a lufikat amúgy is imádja
2014. ápr. 7. 07:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!