Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves szülinapra milyen...

2 éves szülinapra milyen ajándékot vesztek? Milyen torta lesz?

Figyelt kérdés

Gondoltam ötleteket jó lenne megosztani.

Én egyelőre gyúrmás dolgokban gondolkodom, azt biztos kap, fa puzzle, játszósátor esetleg.

2014. ápr. 2. 13:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Futóbicikli, párkereső puzzle, LÜK bambino fejlesztő, társasjáték, mesekönyv, kerti kiskocsi, amit húzhat, bőrkabát (rózsaszín, nagyon cuki és menő), állatorvosos kistáska, plüss kutyával, héliumos lufi "csokor"...

Szülinapi tortáját én sütöttem, répatorta, túrórudi torta, mikiegér marcipánnal, tüzijátékkal... :)

2014. ápr. 2. 17:18
 12/32 A kérdező kommentje:

ez a kajás dolog is jó játék, én inkább szeletelhető dolgokat vennék :) sőt veszek is :) bár az nem piacos játék :) olyat mi még nem játszottunk, de akkor a pénztárgép is jó lenne nektek!

a Lük bambino közül melyiet veszed? Nem ismerem, de rákerestem elég sok féle van, de melyik való 2 évesnek?

2014. ápr. 2. 19:52
 13/32 A kérdező kommentje:
megnéztem ezt a párkereső puzzle-t tök jó!!!! szoktam ilyet látni de valahogy nem gondoltam rá, pedig ötletes!
2014. ápr. 2. 19:54
 14/32 anonim ***** válasza:

Július végén lesz kettő a lányunk. Már most elkezdtem az ajándékát, mert sok idő kell hozzá. Nagy babaházat csinálok neki, mert imád babázni. 1 méteres lesz, 3 szinttel. Barbi is belefér majd. Már kész a fa váz, festeni kell, tapétázni és dekorálni. Konyhát akartunk neki, de megkapta karácsonyra.

Tortát nem sütök, mert a nyaralóban leszünk a Balatonnál és nincs sütő. :( Rendelek neki csoki tortát. Bogyó és babócásat, vagy Boribonosat.

2014. ápr. 3. 08:29
 15/32 A kérdező kommentje:

Nekem fiam van, így a babaház kilőve :)))) de valami szerelős dolognak szerintem még örülne.

Azért is kell sok ötlet, mert a családtagok is majd jönnek a kérdésekkel miket vegyenek, meg én is inkább jobban szeretem, ha olyat vesznek ami nem haszontalan, meg tudom hogy érdekli.

Bogyó és babócás könyv is jó lehet, még nem nézegettük ezt a mesét, de sok helyről hallom hogy kedvenc.

Tényleg jó mese? Mennyire köti le a gyereketeket? Ez a boribon is olyasmi?

2014. ápr. 3. 13:07
 16/32 anonim ***** válasza:
A piacos valaszolo vagyok. :-) Az en ket evesem IMAD mindent, ami bartos erika, abszolut felismeri mar mindenhol azt a kepi vilagot. A bolcsiben is baboca a jele... minden megvan mar szinte tole nalunk, rajong erte. Van, hogy mig megfozok maga melle tornyozza minden b.a. konyvet, es akar masfel oran at nezegeti, es mesel belole... A boribon ot egy picit sem erdekli, ez nyilvan egyeni.
2014. ápr. 3. 14:35
 17/32 anonim ***** válasza:

Már nem tudom melyikek voltam, könyvek: nálunk Thomas is állati menő, ruhában-játékban-újságban-könyvben is :)

Bogyó és Babóca is kedvenc :)

2014. ápr. 3. 14:37
 18/32 anonim ***** válasza:

Nálunk most a boribon a sláger, 20 hónapos a lányom. Bogyót kezdi megunni, de eddig imádta. keddshopról rendeltem neki mindenfélét hozzá.

És ez milyen?

[link]

[link]

Vagy más kategória: [link]

2014. ápr. 3. 17:30
 19/32 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe mindjárt itt a Húsvét..... arra is akkor valami apróság jó lenne :) Szerintem ilyen Babócás könyvet fog kapni, most hamár így felmerült :)
2014. ápr. 3. 17:34
 20/32 anonim ***** válasza:
Nos én én pénz kidobásnak tartom a Bogyó és Babócát akkor inkább valami értelmes könyvet vegyél ha könyvet szeretnél.
2014. ápr. 3. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!