2 éves szülinapra milyen ajándékot vesztek? Milyen torta lesz?
Gondoltam ötleteket jó lenne megosztani.
Én egyelőre gyúrmás dolgokban gondolkodom, azt biztos kap, fa puzzle, játszósátor esetleg.
Futóbicikli, párkereső puzzle, LÜK bambino fejlesztő, társasjáték, mesekönyv, kerti kiskocsi, amit húzhat, bőrkabát (rózsaszín, nagyon cuki és menő), állatorvosos kistáska, plüss kutyával, héliumos lufi "csokor"...
Szülinapi tortáját én sütöttem, répatorta, túrórudi torta, mikiegér marcipánnal, tüzijátékkal... :)
ez a kajás dolog is jó játék, én inkább szeletelhető dolgokat vennék :) sőt veszek is :) bár az nem piacos játék :) olyat mi még nem játszottunk, de akkor a pénztárgép is jó lenne nektek!
a Lük bambino közül melyiet veszed? Nem ismerem, de rákerestem elég sok féle van, de melyik való 2 évesnek?
Július végén lesz kettő a lányunk. Már most elkezdtem az ajándékát, mert sok idő kell hozzá. Nagy babaházat csinálok neki, mert imád babázni. 1 méteres lesz, 3 szinttel. Barbi is belefér majd. Már kész a fa váz, festeni kell, tapétázni és dekorálni. Konyhát akartunk neki, de megkapta karácsonyra.
Tortát nem sütök, mert a nyaralóban leszünk a Balatonnál és nincs sütő. :( Rendelek neki csoki tortát. Bogyó és babócásat, vagy Boribonosat.
Nekem fiam van, így a babaház kilőve :)))) de valami szerelős dolognak szerintem még örülne.
Azért is kell sok ötlet, mert a családtagok is majd jönnek a kérdésekkel miket vegyenek, meg én is inkább jobban szeretem, ha olyat vesznek ami nem haszontalan, meg tudom hogy érdekli.
Bogyó és babócás könyv is jó lehet, még nem nézegettük ezt a mesét, de sok helyről hallom hogy kedvenc.
Tényleg jó mese? Mennyire köti le a gyereketeket? Ez a boribon is olyasmi?
Már nem tudom melyikek voltam, könyvek: nálunk Thomas is állati menő, ruhában-játékban-újságban-könyvben is :)
Bogyó és Babóca is kedvenc :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!