2 éves szülinapra milyen ajándékot vesztek? Milyen torta lesz?
Figyelt kérdés
Gondoltam ötleteket jó lenne megosztani.
Én egyelőre gyúrmás dolgokban gondolkodom, azt biztos kap, fa puzzle, játszósátor esetleg.
2014. ápr. 2. 13:34
1/32 anonim válasza:
Én csúzdát ês homokozót akartam,de azt megkapta most névnapjára. Hagy használja július végén lesz a szülinapja. Igy most nem nagyon tudom, de egy micimackós kiságyon gondolkodom csak nem tudom nem e korai. Torta is micimackós lesz. Mi csináljuk.
2/32 anonim válasza:
Futóbiciklit kapott tőlünk, palacsintatorta volt és egy csokitorta is, azt a dédije hozta :)
3/32 anonim válasza:
Őszintén szólva még fogalmam sincs (június közepén lesz). Autókat biztos fog kapni, de a többin még nem gondolkodtunk. Egy biztos a a torta autó formájú lesz, mert a fiam bele van bolondulva az autókba.
4/32 anonim válasza:
Jut eszembe.. :D
Wader autópályaszettet is kapott a fiam, nagyon szereti :)
2.
5/32 anonim válasza:
3. vagyok. Ez tetszik, kettes válaszoló, megjegyzem :)
6/32 anonim válasza:
futóbiciklit,elektromos quadot kapott,most 4 éves de még mindíg nyüstöli őket!
Házi gyümölcsös túrótorta volt.
7/32 gabszem válasza:
Mi nagyon kevés ajándékot vettünk ,mert karácsonyra hatalmas mennyiségű ajándékot kapott mindenhonnan és feb 3-án volt a szülinapja, pizsamát kapott, mesekönyvet, apróságokat. Karácsonyra kapott futóbicajt, igazából azt terveztük szülinapjára csak a nagyszülők beelőztek. Én csokitortát sütöttem neki , kívülről túró rudinak nézett ki :)
8/32 anonim válasza:
Katicatortát csináltam neki ahol a piros rész marcipánból volt és a torta alapja epres Charlotte torta volt,kb fél napot dolgoztam vele de megérte :) Egy nagy favonat szettet kapott és leesésgátlós ifjúsági ágyat.
9/32 A kérdező kommentje:
Egész jókat írtok :)
az a palacsinta dolog tetszik, bár inkább csak úgy hagyományosan, tortának én is valami formatortában gondolkodom.
A fa vonatszett az szuper lesz! Rengeteg kiegészítő van hozzá, mi Karácsonyra vettünk és imádja a fiam. Esetleg valami kiegészítőt veszek hozzá. Még nem annyira úgy játszik vele mint pl egy 4 éves, de imádja :)
2014. ápr. 2. 16:49
10/32 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!