Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Őszintén, Ti adtok gyereketekr...

Őszintén, Ti adtok gyereketekre "kínai" cipőt? Hol lehet kapni ténylege jó cipőket.

Figyelt kérdés
20 hónapos a kislányom. Az első kis cipőjét baba cipő boltban vettük,nem akartam kínait. Erre bemegyek az Asia centerbe és tele van ugyan olyan cipővel! Az óta én a skálába veszek Neki cipőt. Ezeknek is van lúdtalp kialakítva és egy árából 2-3 veszek. Megvenném én a drágát is de hol lehet kapni tényleg nem kínai cipőt? Azért is akartam normális cipőt mert volt baj a lábával de már megjavult Neki. Az orvos meg azt mondta vegyünk normális cipőt. Én vennék de az milyen??
2014. ápr. 2. 12:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Nike és Adidas nem kínai csak Kínában és Thaiföldön gyártják mert olcsóbb a munkaerő.Amúgy én nem adok műszálas cipőket a lábára,se olyat ami túl nehéz és túl kemény.M D.D. Stepet vettünk neki,és most hogy 3 éves most kapott egy Adidast,de a szandija D.D Step lesz.
2014. ápr. 2. 14:40
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Minden 2. ember azzal érvel, hogy de hát mindent Kínában gyártanak. Ez igaz, de nem mindegy, hogy milyen ANYAGBÓL!!!
2014. ápr. 2. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen. Nem látok benne semmi rosszat. Én is a tesóim is felnőttünk kínaiban vett cipőkkel ( életem során talán 2 márkás cipőm volt) nekem semmi bajom velük, tönkremegy na bumm 3000ft veszek másikat... Egyébként nem olyan silányak, 1-1,5 évet simán kibírnának de addigra ugye nő a gyerek lába..
2014. ápr. 2. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:
En is superfitet, richtert, siestat vettem eddig. Elefantent egyszer, szandt, szoritotta a kisfism labat, nem valt be. Legjobban a superfit valt be, ezt ajanlotta az ortopedus orvos is.
2014. ápr. 2. 23:20
 15/16 anonim ***** válasza:
nálunk az elefanten cipők nem váltak be, a dd.step cipőket szeretjük, szinte csak az van. Strapabíró cipők, szeretem, hogy az orr-részük meg van erősítve, gumis- így nem kopik olyan gyoran le. 3gyerekünk van, de szinte egy tesónak mindig át lehet örökíteni egy-egy pár cipőt, mert nem használódik el annyira.
2014. ápr. 3. 08:13
 16/16 anonim ***** válasza:
kinai üzletben nem veszek cipöt gyereknek ,annyi pénzért lidl,aldi,ccc,deicmanban is tudok veni cipöt .és ott is veszem.
2014. ápr. 4. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!