Adtok még harisnyát 3 éves gyereketekre? Hány foktól nem adtok rá?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 10:38
1/9 anonim válasza:
Én már a másfél évesemre sem adok, tegnap is 20 fok volt nálunk!
Én kb 10 fok felett bélelt vastag nacit adok rá harisnya nélkül, kb 14 foktól meg már a bélelt vastag nacit sem, hanem csak ilyen közepes vastagságút.
Ha ma is 20 fok lesz, akkor ma is a vékony kord gatyóját kapja.
4/9 anonim válasza:
Kb. 10 fokban már nem kap harisnyát, így egy hete nincs rajta.
5/9 lcs válasza:
attól függ, hova :) oviba igen, mert bent szoknyában van, így reggel harisnya és rá normál vastagságú melegítőgatyó, hogy csak a gatyát kelljen levenni és átvenni a szoknyát. ha itthon vagyunk akkor már nem adok rá, csak zokni és melegítőgatyó, vagy pamutbélésű vékonyabb gatyó.
6/9 anonim válasza:
21 hónapos a fiam, de rég nem kap már ő sem. Csak farmer vagy melegítő.
7/9 anonim válasza:
Fiam májusban lesz 3. Én reggel adok még rá mert akkor még elég hideg van, ma el kellett hoznom előbb akkor már nem adtam rá. Nem nézem a fokokat így ahoz nem tudom mérni, amikor én nem fázom farmerben akkor neki sem adok harisnyát.
8/9 anonim válasza:
2 éves de nem adok rá. SIma kordnaciban vagy melegítő nadrágban van kint. Nálunk most árnyékban 19 fok van!
Kb 13 foktól nem adok harisnyát rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!