Adnátok vékony harisnyát kintre 2 éves gyereketekre?
Vékony farmernaci alá gondoltam.Lengedez a szél,és a nap sem süt.
Köszönöm!
Én farmer alá adnék.
Vagyis nem adok rá farmert, ilyenkor inkább valami vékonyan bélelt farmert, vagy vászonnacit adok rá. Vagy harisnya és vékony naci. Főleg betegség után
Nekem 2 éves a fiam.Én is adok még rá.Vékony bélelt naci és vékony harisnya.Ha fúj a szél akkor még hideg van.
Van egy rokon család akiknél két gyerek van egy 3.5 éves és egy 2 éves.A két gyerek folyton beteg.És már nagyon sokan megszólták érte,hogy miért nem tudja felöltöztetni a gyerekeket rendesen.A kislány szokta is mondani,hogy fázik,de az anyukát nem érdekli.
Én a múltkor harisnya nélkül sima farmerban vittem ki a lányom. Reklamált is 2 méter után, hogy fázik. Gyorsan hazajöttünk és vettünk fel. Utána már vigyorgott.
Ha fúj a szél akkor hideg tud lenni, és a babafarmerok meg olyan vékonyak...úgyhogy én még adok vékony nadrág alá. Ha plüss, kord vagy vastag melegítőt adok rá akkor már csak zokni is elég 14-15 fok felett. Pedig az én csajszim fagyos eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!