Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adnátok úszópelust a Balatonba...

Adnátok úszópelust a Balatonban nappal szobatiszta két éves gyereketekre a fertőzésveszély miatt?

Figyelt kérdés
Két éves a kislányom,nappal már teljesen szobatiszta,ugyhogy belepisilni nem fog,attól nem félek,a fertőzéstől viszont annál inkább.Ti adtok a két éves gyermeketekre?
2010. júl. 9. 12:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ezt a kérdést én is irhattam volna ... mi is megyünk majdnem két évessel balcsira -még nem szobatiszta-

én vennék és fogok is biztosan jobb mint a bugyi.. v.bármi fürdőruhát viszünk de vizbe pelusba megy majd.

én megkérdem a védőnőmet sztem tedd te is!

2010. júl. 9. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
nem. hagy legyen szabadon a bőre, úgy kevésbé árthat neki bármi. És ha pisil, akkor kijön az ami esetleg bement a vízből. De szerintem természetes vízben nem kapnak el semmit, csak ne igyanak belőle
2010. júl. 9. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem adnék rá én sem, tavaly sem adtam,akkor 8 hónapos volt. Mikor kijöttünk a Balcsiból lezuhanyoztunk és alaposan szárazra töröltem.
2010. júl. 9. 12:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az úszópelus ugyanúgy átázik, mint egy normál bugyi. A pisi kifolyik belőle, csupán a kakit tartja benn. A szabad vizek egyébként is nagyon ritkán okoznak bármiféle fertőzést, hisz a biológiai egyensúly tisztán tartja ezeket.
2010. júl. 9. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
tavaly nem kérdeztem meg a védőnőt de a gyerek vesebeteg volt és nem jönne jól egy gyulladás... (most se) én talán ezért vagyok óvatosabb de felhivnám és megkérdezném.
2010. júl. 9. 12:57
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat!Szerintem nem adok rá,ugyani sírógörcsöt kap,ha meghallja a pelus szót(ezért lett szobatiszta),ugyhogy nem kínzom vele.Még egyszer köszönöm a válaszokat.
2010. júl. 9. 13:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem kell. Eleve az úszópelusba is bemegy a víz. Másrészt a többi ember meg fürdőruciban van, az is átázik. A Balatonban nem nagyon valószínű az ilyen fertőzés, pláne egy medencéhez viszonyítva, ahol kevesebb vízben úszkálnak a bacik.

Én nem adtam a fiamra semmit amikor a vízben volt, nem is lett semmi baja.

2010. júl. 9. 13:10
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell.Az én 2 éves fiamnak viszont igen,mert ő meg ragaszkodik a pelushoz...hírből sem ismeri a szobatisztaságot.Azért fürdőbugyit adj rá,a higiénia miatt(az ő érdekében).
2010. júl. 9. 15:19
 9/11 anonim ***** válasza:

2. vagyok. jól megjártuk a Balatonnal. A 2 éves szoba tiszta fiamat fürdőgatyóban engedtem a vízbe, a dokinál kötöttünk ki. A fütyije begyulladt, bedagadt. Fertőzés...

Csak úszópelusban mehet be legközelebb. A kisebbiken sima pelus volt, neki nem lett baja, pedig lány.

2010. júl. 17. 22:10
 10/11 A kérdező kommentje:
Fúúúúúúúú,az csodás.Melyik részen voltatok?És rá hány napjára jött ki?Mi Tihanynál voltunk,De szerencsére nem lett a kislányomnak semmi baja.Legalábbis eddig még nem jött ki rajta.Most szombaton meg élményfürdőbe mentünk,és ott sem adtam rá pelust,de eddig nem vettem észre,hogy baj lenne(kopp-kopp),meg nem mondja,hogy fájna neki.Csak az a baj,tudod,hogy ha már szobatiszták,akkor szerintem el kell kezdeni,hogy pelus nélkül mennyenek a vízbe,mert előbb utóbb le kell,hogy kerüljön az úszópelus.A doki mit mondott rá?Elmúlt már neki?
2010. júl. 19. 06:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!