Mit csináltok olyankor ha a boltba jön rá a gyereketekre a kakilhatnék?
Nem nagy városban lakunk,és elmentünk a város másik szélére vásárolni,és ott a 4 éves kisfiamra rájött a kakilhatnék. A központ elég messze van,hogy ott elvigyem egy wc-re pl . buszmegálló,de még csak a legközelebbi kocsma is min 10 percre van. Ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzetet?
A pisilést az simán megoldjuk az utcán,mert az gyorsan megvan,én nincs nyoma sem. Végül valahogy vissza fogta,és hazáig ki bírta. Szaladtunk hazáig,nagyon sajnáltam szegényt.
Őszintén?Bárhol menjen be..ha kell adsz nekik egy kis pénzt, de ne hagyd neki mert rosszul lehet.
Nekem pl IBS szindrómám van és ha mennem kell mennem kell...nagyon kellemetlen hidd el, rosszabb vagyok mint egy gyerek és kész haditerv kell ha elindulok..busszal pl egyáltalán nem is tudok utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!