Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ti rászóltok ilyenek...

Anyukák, ti rászóltok ilyenek miatt a gyereketekre?

Figyelt kérdés

Már bocsánat a kérdésért, nem provokálás, de egy boltban dolgozom, és a gyerekek egyfolytában rámásznak a pultra, és végig tapogatják, meg hasonlók.

Engem ez baromira zavar, mert én takarítom, és gondolom mást is végig taperolnak, titeket/önöket ez nem zavar/zavarja?

Általában jó a kedvem, végig mosolygok a kisgyerekes anyukákra, de mikor ujjlenyomatokat hagynak az üvegpulton (elég nagy) akkor ráfagy az arcomra a mosoly.

Még csak annyira nem is zavarna, ha rászólnának, hogy nem szabad tapogatni, vagy valami.

Nekem ez alap lenne, hogy a gyerekem ne nyúlkáljon oda mindenhez (cigányok, és alkeszok is beszoktak jönni, és azok is ezen támaszkodnak!!).

Csak engem zavar? Bennem van a baj?

2013. dec. 29. 20:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Én rászólok mindig. Az más kérdés, hogy így is marad azért ujjlenyomat.
2013. dec. 29. 20:52
 2/19 A kérdező kommentje:

Igen igazából ez a kérdésem lényege, hogy csak ebben a városban nem divat rászólni, vagy nekem nagyok az elvárásaim, esetleg rosszul gondolom.

Tudom ott marad az ujjlenyomat, de legalább ha becsülné így valaki a munkám (jelen esetben az anyukák) azzal, hogy rászólnak a gyerekekre, hogy ne tapogassák a frissen mosott üveget, na az jól esne.

2013. dec. 29. 20:54
 3/19 anonim ***** válasza:
28%
Hát nem tudom..... Neked nincs gyereked? Engem a helyedben nem zavarna. Persze én is rászólok a gyerekre amúgy.
2013. dec. 29. 20:54
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is rászólok, illetve elhúzom onnan, bár néha sajna nem.tudom kivédeni, ha ő a gyorsabb, de igyekszem.
2013. dec. 29. 20:55
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Én is rászólok, de azért mert mindenki más is megfogja. Bocsi, de nem a boltosok miatt, pedig jóban vagyok mindegyikkel.
2013. dec. 29. 20:57
 6/19 A kérdező kommentje:

Nincs gyerekem, majd lesz később valamikor. (remélem)

Megjegyzem a felnőttek se jobbak, múltkor egy külföldi két tenyérrel rátenyerelt, este zárás előtt, mikor már letakarítottam (azt hittem utoljára).

Na mindegy, csak zavar, hogy rá se szólnak a gyerekekre, mikor szerintem pont most van az ideje megtanítani nekik ezt.

Köszi a válaszokat :) úgy látszik leginkább itt divat ez.

2013. dec. 29. 20:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát. Értelek. :)

Szerintem hagyd. Mindenki szóljon a saját gyerekére. Ezt azért mondom, mert sajnos nagyon sok szülő ilyenkor majd neked esik, h mégis mit szólogatsz rá az ő gyerekére. :/

2013. dec. 29. 21:04
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokan más ember lakásában sem szólnak rá a gyerekre, az ilyenek gondolom egy boltban sem.
2013. dec. 29. 21:07
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig rászólok, és arrébb húzom. De mire észreveszem többnyire már megfogta az üveget.
2013. dec. 29. 21:12
 10/19 anonim ***** válasza:
88%
En ra szoktam szólni a sajat gyerekekre, de a munkahelyemen az idegen gyerekre is, ha maszatolja a pultot. Egyszer fordult elő, hogy önérzetes anyuka vissza szólt, hogy "az a munkája, hogy letakarítsa, nem?". Mondtam hogy valoban, teljesen igaza van, hölgyem, azzal azon mód neki láttam, hogy lemossam a pultot - o meg várt jópár percet, amig befejeztem, mert addig senki nem szolgálta ki. Utana elnézést kėrt....
2013. dec. 29. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!