Anyukák, ti rászóltok ilyenek miatt a gyereketekre?
Már bocsánat a kérdésért, nem provokálás, de egy boltban dolgozom, és a gyerekek egyfolytában rámásznak a pultra, és végig tapogatják, meg hasonlók.
Engem ez baromira zavar, mert én takarítom, és gondolom mást is végig taperolnak, titeket/önöket ez nem zavar/zavarja?
Általában jó a kedvem, végig mosolygok a kisgyerekes anyukákra, de mikor ujjlenyomatokat hagynak az üvegpulton (elég nagy) akkor ráfagy az arcomra a mosoly.
Még csak annyira nem is zavarna, ha rászólnának, hogy nem szabad tapogatni, vagy valami.
Nekem ez alap lenne, hogy a gyerekem ne nyúlkáljon oda mindenhez (cigányok, és alkeszok is beszoktak jönni, és azok is ezen támaszkodnak!!).
Csak engem zavar? Bennem van a baj?
Igen igazából ez a kérdésem lényege, hogy csak ebben a városban nem divat rászólni, vagy nekem nagyok az elvárásaim, esetleg rosszul gondolom.
Tudom ott marad az ujjlenyomat, de legalább ha becsülné így valaki a munkám (jelen esetben az anyukák) azzal, hogy rászólnak a gyerekekre, hogy ne tapogassák a frissen mosott üveget, na az jól esne.
Nincs gyerekem, majd lesz később valamikor. (remélem)
Megjegyzem a felnőttek se jobbak, múltkor egy külföldi két tenyérrel rátenyerelt, este zárás előtt, mikor már letakarítottam (azt hittem utoljára).
Na mindegy, csak zavar, hogy rá se szólnak a gyerekekre, mikor szerintem pont most van az ideje megtanítani nekik ezt.
Köszi a válaszokat :) úgy látszik leginkább itt divat ez.
Hát. Értelek. :)
Szerintem hagyd. Mindenki szóljon a saját gyerekére. Ezt azért mondom, mert sajnos nagyon sok szülő ilyenkor majd neked esik, h mégis mit szólogatsz rá az ő gyerekére. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!