Adtok overállt ma a bölcsis/ovis gyereketekre?
Figyelt kérdés
Itt nagyon fúj a szél,biciklivel megyünk.Hó nem esik, "csak" a szél fúj.-2 fok van.Vacillálok nagyon a harisnya,nadrág+bélelt nadrágon, meg az overáll között.3 éves kisfiú anyukája.2013. márc. 25. 08:25
1/14 anonim válasza:
Igen. Mi is abban járatjuk még. Jövőre úgyis kinövi, most meg kényelmes, meleg, és itt is mínuszok vannak még.
3/14 anonim válasza:
én is adtam rájuk, eshet is a hó napközben, inkább ez legyen rajtuk
4/14 anonim válasza:
Én nem adtam ma rá, de csak azért mert kocsival hozom-viszem, és tudom,hogy ma nem mennek udvarra.
De ha biciklivel vinném, biztos adnék rá, itt minusz van és a szél is fúj. Havazást is mondtak.
5/14 anonim válasza:
Itt 0 fok van. Abban vittem bölcsibe.
6/14 anonim válasza:
Én adtam. Nem a vastag béleltet, csak a vékonyabbat és alá melegítő nadrágot. Nem mondta, hogy fázik, de nekem lefagyott a fülem és a kezem... hideg van felénk.
Biciklizéshez overált adnék rá.
7/14 anonim válasza:
Vastag harisnyába és farmerba vittem, de én is kocsival hozom-viszem. Benn van egy overállja. Ha biciklivel mennénk, overállt adnék rá.
8/14 anonim válasza:
Igen, ma overáll!
Itt minusz 1 fok!
9/14 anonim válasza:
az én fiam overallja nem nagyon vastag,én azt adtam rá.itt nagyon hideg szél fúj
10/14 anonim válasza:
Én is overállban vittem (nem autóval). ...és - szerintem - egész héten még abban viszem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!