Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyit költötök havonta ovis...

Mennyit költötök havonta ovis gyereketekre?

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 23:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

az ovit mindenképp ami kb. 8000Ft kaja, plusz csoportpénz, ami nálunk havi 2.000Ft :(

plusz egy-két játék, valami apróságot mindig kikönyörög, ez 1-2.000.- havonta.

ruhák, olyan havi 5.000Ft-ra jön ki szerintem.

most beteg volt, kórházban voltunk, a gyógyszerekre, kórházra, az ingázásra autóval, vagyis a benzinre 40.000.- ment el :S

de hál istennek ilyen először fordult elő, azért így télen a havi 5.000Ft gyógyszerekre, vitaminokra minden hónapban megvolt sajnos.

ezenkívül a rezsi meg a kaja, de azt nem tudom és nem is akarom így rá kiszámolni :)

Te, kedves kérdező? :)

2013. márc. 10. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Az oviban félévenként van 1500 Ft befizetnivaló, + havi 300 Ft, + étkezés, az havi kb 7500-7800 Ft, + ha van fényképezés (csomag 3420 Ft volt legutóbb), vagy kirándulás (májusban lesz egy, gyerek+1 szülőnek összesen 5500 Ft), akkor annak a költsége még pluszban megjelenik.

Ruházom, etetem, játékot kap időnként, ezeket nem tudom számszerűsíteni, nem szoktam számolgatni.

2013. márc. 10. 23:37
 3/12 anonim ***** válasza:

1500,-/félév: csoportpénz

kb. 1000,-/alkalom, ha ünnepség van (pl. farsang) + fénykép és dvd, de nem kötelező venni (kb 1200,-).

400,-/nap(8400,- teljes hónap): ebéd (nekünk még nem sikerült teljes hónapot mennünk.

Játék: kb.2-3000,-, ha pl. szülinapja van akkor kb.10.000,-

Ruha: kb. 6000,- (havonta lebontva, mert nem veszek minden hónapban neki ruhát)

Nasi, gyümölcs: actimel, joghurt, rudi, tejszelet, gabonagolyó, tej, alma, banán, mandarin....sosem számoltam még össze.

Te kérdező?

2013. márc. 10. 23:55
 4/12 anonim ***** válasza:

8 ezer a kaja az oviban,500 a csoportpénz.kb két havonta kerül sor ránk az oviban,hogy gyümölcsöt vigyünk,ez olyan 1500-2000 között van.

azt,hogy ezen kívül mennyit költök rá,még nem számoltam össze.minden reggelre egy minimaxos szívószál,ez kb 2 ezer havonta.kb 13 liter tej havonta 2600.minden napra egy nasi ez kb,ez olyan 4500 ft.

ruhát,játékot nem kap minden hónapra,de havi lebontásban olyan 5 ezer ruha,2 ezer játék

havi egyszer játszóház egy ezres

vannak programok,koncert,vagy most majd cirkuszba megyünk,élményfürdő ez havi szinten olyan 3 ezer körül van

most kapott új gyerekülést 40 ezer volt.

vitamin havi 2 ezer

ha beteg gyógyszer 5 ezer,de most nyolc volt,mert elfogyott a léndzsás útifű nappali és éjszakai változatot is vettem 3 ezer volt

fürdető két havonta egy ezres

plusz amit megeszik,megiszik itthon,azt nem tudom

szerintem sokat,de ez az egy gyerekünk van,kire költsünk ha nem rá.most ahogy számolgatom olyan 40 ezer+kaja itthon

2013. márc. 11. 07:30
 5/12 anonim ***** válasza:

10.000 az ovi

500 Ft a csoport pénz.

Havi 10.000 ruha, mert egyik hónapban overál, másik hónapban csizma, most pl. Nadrágokat kellett vennem, de lasaan kell sport cipő, tavaszi dzseki. Senkitől nem örököl semmit.

Játék, boltban ez az, havi 3000

2013. márc. 11. 08:42
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!:)

Mi még nem tartunk az ovinál, csak szerettem volna egy kicsit megérdeklődni hogy hogy is van ovis korban a költségek, de annyira nem vészes :)

2013. márc. 11. 09:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mi még elég jó helyzetbe vagyunk,mivel az ebéd ingyenes csop.pénz 300amit szept.ki is fizetek egész évre.tisztasági csomagot 500,700ftbol kihozom simán,ja és ruhábol használtan anyit veszek h.egy adot évszakra végig elég.kirándulás,kifestök 2-3száz.enyi
2013. márc. 11. 09:40
 8/12 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok játékunk meg anyi van már alig férünk 2,3havonta kap.de vmi apróságot(hotwels autó,kifestö..stb.ilyet mindig kap)
2013. márc. 11. 09:44
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekünk 7000 Ft a kaja egy hónapra. 3000 ft egy évre a csoportpénz. ezenkívül havonta egyszer viszek be gyümölcsöt. itthon a rudi, joghurt, gyümölcs jár naponta. ruhára nem sokat költünk, mert sok szépet örökölünk, de a cipő az húzós tétel, mert gyógycipő kell. Mióta ovis kell oviba kintre, bentre, otthonra kintre és bentre is. szóval ez növeli a költségeket.
2013. márc. 11. 10:00
 10/12 anonim ***** válasza:

első vagyok. hát ledöbbentem!!!

csak nálunk ilyen tolvajok, hogy havi 2.000Ft a csoportpénz???

következő szülőin azért rákérdezek, hogy mégis mi kerül ennyibe, mert tisztasági csomagot is kell vinni 2-3 havonta, a programokat meg fizetjük, mindig 5.00Ft, eddig minden. mi nem szeptembertől kezdtük, ezért nem igazán vagyok képben, de most kiakadtam :(

2013. márc. 11. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!