Adtok overállt ma a bölcsis/ovis gyereketekre?
Figyelt kérdés
Itt nagyon fúj a szél,biciklivel megyünk.Hó nem esik, "csak" a szél fúj.-2 fok van.Vacillálok nagyon a harisnya,nadrág+bélelt nadrágon, meg az overáll között.3 éves kisfiú anyukája.2013. márc. 25. 08:25
11/14 anonim válasza:
Én is overallban vittem ma a fiamat a bölcsibe. Nagyon vastag az overáll, ezért egy vékonyabb pulcsit is tettem be a szekrénybe, mert ha udvarra mennek és szaladgál, a vastagabba nagyon beleizzad. Reggel még nem tudta megmondani a gondozónő, hogy mennek-e ki.
12/14 A kérdező kommentje:
Azt adtam végül én is a kisfiamra:)
2013. márc. 25. 10:59
13/14 anonim válasza:
Én nem adtam a lányomra ma, de szerintem nem is mentek ki. Legalábbis jártam arra, üres volt az udvar. De bélelt nadrágot vittem be neki. Akkor adok overált, ha havazik is, vagy tényleg nagyon hideg van. Ma nálunk 1-2 fok körül van.
14/14 anonim válasza:
-3 fok, szakad a hó, és fújja is a szél. Overál. S amíg tartósan nem lesz jó idő addig abban fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!