Anyukák, ti rászóltok ilyenek miatt a gyereketekre?
Már bocsánat a kérdésért, nem provokálás, de egy boltban dolgozom, és a gyerekek egyfolytában rámásznak a pultra, és végig tapogatják, meg hasonlók.
Engem ez baromira zavar, mert én takarítom, és gondolom mást is végig taperolnak, titeket/önöket ez nem zavar/zavarja?
Általában jó a kedvem, végig mosolygok a kisgyerekes anyukákra, de mikor ujjlenyomatokat hagynak az üvegpulton (elég nagy) akkor ráfagy az arcomra a mosoly.
Még csak annyira nem is zavarna, ha rászólnának, hogy nem szabad tapogatni, vagy valami.
Nekem ez alap lenne, hogy a gyerekem ne nyúlkáljon oda mindenhez (cigányok, és alkeszok is beszoktak jönni, és azok is ezen támaszkodnak!!).
Csak engem zavar? Bennem van a baj?
Valamikor én is dolgoztam boltban és RETTENETESEN ÚTÁLTAM HOGYHA ÖSSZETAPEROLTÁK A FRISSEN TAKARÍTOTT PULTÜVEGET!!!!
Akkor megfogadtam ha nekem lesz gyerekem én ezt megtanítom neki,hogy ne tapicskolja össze,és így is van,1-2x rászóltam,hogy nem szabad mert nézd ott marad a kezed nyoma és most már egyáltalán nem csinálja,3,5 éves!
De szerintem a felnőttek se kutyák:ugynúgy taperolják,mutogatnak,hogy azt a szalámit kérem és közben az üvegre mutogat mintha attól jobban tudná az eladó hogy melyikre gondol...szóval ha ilyen szülők vannak mit várunk a gyerektől??
Teljesen jogos a felháborodásod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!