Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ruhát adtok ma ovis...

Milyen ruhát adtok ma ovis gyereketekre? Trikót adtok rá?

Figyelt kérdés
2013. szept. 5. 04:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Leggins, szoknya, póló, vékony pulcsi, + reggelre vagy egy mellény, vagy egy melegítőfelső. trikót nem adok szép idő lesz, 26 fok....
2013. szept. 5. 06:31
 2/12 anonim ***** válasza:
melegítő alsó,póló,vékony hosszú ujjú póló+reggel még egy melegítő felső vagy mellény.trikót majd télen
2013. szept. 5. 06:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Legging, rővidujjú, és egy kardigán.

Lehet alul öltöztetem, de bent elég a póló, 10-kor meg ha kimennek már nincs hideg, elég a kardigán, de délben meg ha haza jövünk, a kardigán sem kell.

2013. szept. 5. 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:
dehogy. Trikót majd télen. Nadrág, póló, vékony pulcsi. Trikót -10 foktól szoktam adni rá.
2013. szept. 5. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:

Korán mennek: póló,vékonyabb melegítő(leggings anyagú,vékonyságú)hosszú ujjú felső,vékony pulcsi,termo pulcsi,fejpánt

termo pulcsi és vékony pulcsi addig kell míg elmennek,bent csak pólóban és hosszú vékony felsőben van,mikor kimennek elég lesz póló is szerintem és délután is.Én azért adok ennyit rá mert még hűvös van mikor mennek apával és fázós,inkább cipelem hazafele 4,5 éves

2013. szept. 5. 09:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egész évben adok a gyerekeimre trikót:)!

Nyáron persze azért,mert csak az van rajtuk.

Ma trikó,rövid póló,vékonyabb pulcsi és mellény volt az ovison reggel,délután elég lesz csak a mellény,pulcsi nélkül.

2013. szept. 5. 10:33
 7/12 anonim ***** válasza:
5 évesemre egy hete adok trikót. Az öltözéke a következő az oviba menet: Melegítőnadrág, trikó, póló, melegítőfelső és farmerkabát. Az oviban lekerül a kabát és a melegítőfelső. Amikor kimennek, akkor meg eldönti, hogy felveszi-e a melegítőfelsőt vagy sem. Szerintem a kis felső testükre már kell a két réteg!
2013. szept. 5. 10:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Woow, most meglepodtem.. Bp, ma reggel 9-kor mentunk oviba. 3 eves fiamon melegitoalso, rovid ujju polo es egy kardigan volt, amit le is vettem rola. Kislanyom masfel eves, o leggingsben es egy hosszu ujju felsoben jott. En vaszonnadragban es rovid ujju poloban mentem. Egyikunk sem fazott. Komolyan, triko, farmerkabat, ilyesmi kellene rajuk 22 fokban? O:
2013. szept. 5. 23:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálunk most reggel 8 fok van, nem én voltam a trikós. :)délután eszembe is jutott, hogy sajnálom azt a szerencsétlen gyereket, akinek ilyen időben az anyja így beöltözteti. délután majdnem megsültem egy topban...
2013. szept. 6. 07:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Én pl beöltöztetem már írtam is,nem tudom melyik voltam,de m nem 9kor megyünk hanem 3/7kor és akkor még hűvös van!!!!!

Viszont délutánra marad a póló és van váltás vékonyabb naci az oviban ha kellene,úgyhogy nem sül meg délután mert én pl trikó helyett pólót adok télen is..reggel póló hosszú vékony felső vékony pulcsi termo pulcsi kell neki különben fázna,4,5 éves ismerem meg szólt is első nap mikor még nem adtam rá ennyit,bent már csak póló meg hosszú felső van udvaron póló délután is póló

2013. szept. 6. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!