Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Aki 2 év körüli gyerekével...

Aki 2 év körüli gyerekével sokat van egyedül, hogy oldja meg pl. a zuhanyozást? Mit csinál addig a gyerek?

Figyelt kérdés
És ha pl. csenget a postás (kertes ház)? Amíg kimegyek, hagyjam egyedül? Ha meg nekiállok pl. kabát-cipőt húzni rá, hogy magammal vigyem, akkor lehet addigra el is megy a postás.
2014. márc. 21. 13:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
48%
Hát egy zuhanyzás miatt azért durva áthívni valakit, de viszont a veteményezéshez elég felelőtlenség egyedül hagynI. Két véglet....
2014. márc. 21. 21:08
 22/26 anonim ***** válasza:
48%

Egyedül nevelem a lányomat lassan 2 ève, most 3 éves. A postáshoz úgy mentem ki régebben, hogy az előszobába vittem a gyereket, leültettem az előszoba szekrényre, és kicsit nyitva hagytam az ajtót, amíg kiszaladtam a postáshoz. Mondjuk mázli, megült mindig egy helyben, nem mászkált el.

Zuhanyozni legtöbbször este szoktam, amikor ő már alszik. Sokáig használtuk a bébiőrt, mert ha zubog a víz, nem hallom meg, ha sír. De már nem kell az sem. Ha akkor megyek zuhanyozni, amikor ébren van, akkor addig általában mesét néz, vagy játszik, de olyan is volt, hogy bejött hozzám. 2 évesen pár percig szerintem elvan játékkal, el lehet menni zuhanyozni. Az ajtót mindig nyitva hagyom, hogy ha van valami, be tudjon jönni,

2014. márc. 22. 14:00
 23/26 anonim ***** válasza:
48%
Ja, az előszoba szekrény nem egy magas valami, amiről le tud esni, mielőtt valaki ezen akad meg. Egy pad magasságú, direkt úgy van kialakítva, hogy ülni lehessen rajta. :)
2014. márc. 22. 14:04
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok,aki azt írta,hogy áthívtam a nagyszülőket ...nem értem miért kell lepontozni...mikor olyan szinten esett a gyerekem pánikba,ha eltűntem a szeme elől,rémisztő volt...látni a szemében a félelmet,hogy egyedül marad...a szüleim pedig amúgy is szeretnek vele lenni,soha nem volt számukra megterhelő. Imádom,hogy olyan egyszerű megnyomni a piros kezecskét,ha valaki picit is másképp gondolkozik,mint ti...ez nem gyerekes egy kicsit?
2014. márc. 24. 08:57
 25/26 anonim ***** válasza:
Hát tényleg gyerekesek vagytok! :) Ettől lesz szebb..?boldogabb a napotok? Sajnálom,hogy nektek csak ilyen örömök jutnak az életben :) Nehéz lesz a gyerekeiteknek,hogy nem vagytok képesek elfogadni,ha más egy kicsit is másképp gondolkozik,mint ti...el kell tudni fogadni,hogy ki ennyit-ki annyit bír lelkileg...ettől valaki is jobb-vagy rosszabb a másiknál...? ...és most ismét nyomhatjátok a piros kezecskét...és remélem ettől szebb lesz a napotok! :)
2014. márc. 26. 08:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Az a gyerekes hogy neked meg az a legnagyobb bajod hogy piros kezecskéket nyomkodnak! Ha nem érdekelne más véleménye akkor nem tennéd szóvá hogy ki mit nyomkod. Akkor te is fogadd el hogy mennyire túlzás az hogy nagyszülőket hivsz egy zuhanyzás miatt!
2014. márc. 26. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!