Két kisgyerekkel (3,5 év) tengerpartra bevállanátok az utazást, ha hajnali 3 órakor kellene kelni?
Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 15:00
31/34 anonim válasza:
Szia! Igen, Green Travellel megyünk mi is :) 3 éves a lánykánk, tesó úton, ezért is megyünk nyár elején.
Jó nyaralást Nektek is, nyugodtan írhatsz, szívesen mesélek majd ha hazaértünk :) De szerintem nagyon jó lesz nekünk is, Nektek is, nagyon szuper hely ez a Törökország gyerekeknek :)
32/34 A kérdező kommentje:
rendben, majd kereslek, hogy a kislányod hogy érezte magát, mind a repülön, mind az egész nyaralásotok alatt! majd beszámolok én is, nállunk, hogy birták.de remélem nem lessz gond! jó nyaralást nektek! és jó egészséget mindötöknek, és a pocaklakónak is!
2014. ápr. 3. 12:34
33/34 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és a segitséget!
2014. ápr. 3. 12:35
34/34 A kérdező kommentje:
irtam neked privátba kedves utolsó, aki juniusba ment török országba. megkaptad a levelem? még annyit kérdeznék, hogy hosszu nadrágot, pulóvert 1-1 et kell vinni vagy nagyon meleg van ott? várom válaszod. köszi. Judit.
2014. jún. 27. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!