3 kisgyerekkel, kevés segítséggel hogy oldjátok meg a mindennapokat? Nagyon nehéz vagy bele lehet jönni?
Szia. Én a vizsgálatokra felváltva kértem meg a nagyszülőket, és néha a férjem is tudott segíteni.
Nekem könnyebb a 3 gyerekkel, mint a kettővel volt, egyrészt mert már nagyobb a rutinom, másrészt mert a harmadik babánk igazi kisangyal. Egyébként mindenhova együtt megyünk, jól összeszokott kis csapat vagyunk, főleg most, hogy a legidősebb nem jár oviba egészségügyi okok miatt.
Tök érdekes olvasni évek óta a beírásokat a fórumon, miközben ennyi sok szülőnek nehéz, mert nincs babysitteri segítsége, én meg babysitterkedék, akár ingyen is , mert ráérek, de nincs hol. :)) Bár, igaz, az se mindegy, h milyen messze lakom a kedves szülőktől.
Egy munkanélküli óvodapedagógus
köszönöm a válaszokat!
kedves 3-as,remélem mielőbb találsz munkát!Amúgy elvagyok a gyerekekkel,megoldjuk a dolgokat,csak a vizsgálatok nem álltak még össze a fejembe,de kár előre agyalni!
Amúgy biztos nem tudnék szívességből egy "idegent" megbízni,valahogy rossz érzés lenne,legalább egy sütire biztos meghívnám :D
Kedves kérdező, köszönöm és megértelek - nem mindenki bízik babysitterekben.
Kedves előző: köszönöm szépen a linket. :) Máris gondolkodom rajta, hogy elmegyek önkéntesnek a szervezethez, bár a legközelebbi település kb 40 KM-re van tőlem, és munkanélküli, mélyszegénységben élő pedagógus vagyok, az autostop arra felé nem igazán működik, tapasztaltam már.
Szóval nem tudom, hogyan jutok el oda, de írok nekik email-t; azt írják, az amúgy is kötelező erkölcsi bizonyítvány kiállítása költségeit is fedezik, hátha az utiköltséget is...
Ez, ahogy látom, egy családsegítő szervezet. Remélem, rendesek. Ugyanis a helyiekről megtapasztaltam, hogy részrehajlók, egy részük sajnos korrupt is. Eléggé tartok a hivatalos szervezetektől mindezek miatt. Nagyon rossz a tapasztalatom a környékünkön sok olyanról, amely hivatalos szervezet. A nevelési intézmények között bár több megbízható is van, de más hivatalos szervezetekkel szemben óvatos vagyok. Még az a szerencse, h kérnek erkölcsit és fizetik is a kiállítását, agy eggyel kevesebb támadási felület érhet engem, ugyanis erre felé sajnos nagyon klikkesedőek az emberek, nem jellemző a hivatali, orvosi titoktartás sem minden érintett hivatalos személy esetén, sőt, sajnos elég nagy arányban nem stimmelnek, mint utóbb kiderült.
Szóval meglátom. Talán 40 KM-rel odébb alapvetően korrektek. Köszi még egyszer az ötletet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!