Két kisgyerekkel (3,5 év) tengerpartra bevállanátok az utazást, ha hajnali 3 órakor kellene kelni?
Mi június 8-án indulunk, végül 10 napra foglaltuk le.
Szerintem is az egyik legjobb választás Törökország. Egyiptomban meg Tunéziában jártam még gyerek nélkül, de ott nem úsztam meg egyszer sem hasmenés nélkül. Persze Törökországban is érdemes azért vigyázni. Van egy török joghurtital, amit a helyiek nagyon szeretnek, minden szállodában ki van rakva. Azt szerintem ne kóstoltasd meg a gyerekekkel, nekem egyedül az okozott tavaly pár kellemetlen órát :)
Jó utat és nyaralást Nektek :)
szia! köszi a segitséget!mi is juniba mennénk,akkor még nincs az a nagy forroság. mi is jártunk gyerek nélkül egyiptomba, tunéziába is, nem volt semmi bajunk(hála)csak az ételek nem olyan minöségi, (vagy hogy nevezném)volt hogy nem laktunk jol, mert nem nagyon izlettek az ételek. pedig 4* ba voltunk. gondolom azért kicsit török másabb.
jó utat nektek is!köszönöm.
Biztos függ a gyerkőctől is, hogy mi tetszik neki, de mi amikor a szálloda játszóterénél voltunk, gyakorlatilag üres volt :) Szerintem nagyrészt izgalmasabb nekik a tenger, meg a rengeteg homok. Mondjuk az tök jó, ha van külön gyerekmedence csúszdával, játékokkal, csak nekünk ezzel az volt a tapasztalat, hogy a nagyobb orosz gyerkőcök nem igazán vannak tekintettel a picikre, persze lehet hogy ezt csak mi fogtuk ki. De szerencsére a lányom tényleg sokkal jobban érdekelte a homok és a nagy víz :)
Igen, egyébként tényleg teljesen más gyerekkel nyaralni.. Régen kifejezetten kerültük a tipikus gyerek barát szállodákat, most meg sokáig vadásztuk mi is, hogy mi lenne jó a picinek :)
Nagyon jó nyaralást Nektek!!!
na befoglaltuk mi is. juli 8-tol. a titanic maradt.néztem amibe ti mentek, csodálatos a csuszdás részlege. olyan csuszda parkot még nem is láttam. jo, hogy helyben van delfinárium, de egy fak. programra majd mi is elmegyünk.
a green travellel mentek ti is? remélem jol fogjuk érezni magunkat, meg a gyerekek is.kiváncsi leszek, hogy fog nekik tetszeni a repülön utazás.neked mennyi idös a gyereked?majd késöbb lehet rádkérdek még, hogy milyen volt, ha nem gond?mert ti hamarabb mentek.
köszönöm mégegyszer a válaszokat, a segitséget!
jó utat, és jó nyaralást nektek!köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!