Anyukák akik babáznak, vagy kisgyerekkel vannak otthon, hogyan telik a minden napotok? Nem unjátok ezt a monoton körforgást?
Rengeteg időd van! Képezd magad! tanulj nyelveket, annak mindig hasznát veheted.
Azt pedig nem is értem, hogy "megalázó", hogy a férjed vegyen neked nadrágot, miközben annyira együtt vagytok, hogy most vállaltok közös gyereket. te ezt a gyermeket hordod, de az "ő pénzét" kéregetni kell nadrágra, ami azért kell, mert az ő gyerekét hordod? Tessék?
Életemben nem unatkoztam még, miért nem foglalod le magad valami értelmessel, ami a hasznodra válik és a munkaerőpiaci visszatérésed is segíti majd?
De miért hagytad már abba a munkát? Ezek szerint jól vagy, tudnál még dolgozni. Ezt nem értem.
Szerintem továbbra is keress valami 4 órás állást. Hátha összejön valami.
Dehogynem rossz, rettentően unom!
Egyedül nevelem a lányom, így segítségem és felnőtt társaságom sincs, nagyon belefáradtam ebbe az egészbe, pedig még csak másfél éves.
ez tényleg dögunalom lehet.
mozdulj ki, barátkozz, járj társaságba! tedd azt ami kikapcsol, szórakoztat, különben befordulsz...
én 3 gyerek után sem unatkoztam soha...
Én ezt nem értem. Azt hittem először, hogy már meg van a baba és nem tudsz sehova se menni, ezért unatkozol.
De ha még nincs is baba és van egy csomó időd, akkor hogyan tudsz unatkozni? :S
Nincsenek barátaid, ismerőseid? Tanyán laksz, ahol semmit sem lehet csinálni, sehova se lehet elmenni?
Olvass, tanulj nyelven, ahogy már írták. Menj el egy kiállításra. Nem kell naponta főzni, főzhetsz valamit úgy, hogy kétnap azt eszitek. Csinálj nagytakarítást, mert ha meglesz a baba, akkor ilyenekre már nem lesz időd. Keress valami hobbyt. Gyöngyözés vagy valami hasonló kreatív munka. Fotózás, azt lehet a természetben is.
Folytasd a vállalkozásod kisebb üzemben, bár nem értem, hogy miért hagytad már abba, ha még nincs meg a baba és ennyire unatkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!