Anyukák akik babáznak, vagy kisgyerekkel vannak otthon, hogyan telik a minden napotok? Nem unjátok ezt a monoton körforgást?
szerintem neked más bajod van nem a monoton mindennapok és az ovibajárás.
gondolkodj el, és kérd ki szakember segítségét, mert hamarosan meg fog születni a kicsit és ezzel a hozzáállással meg fogod minden körülötted élő ember életét keseríteni.
egyébként megsúgom: egy alvó újszülöttben akár egész nap is lehet gyönyörködni...
Ha még ilyen korai a terhességed, hogy maguktól nem vették észre, akkor nem kellett volna elmondani :)
Egyébként szerintem is valami más bajod lehet, felnőtt ember feltalálja magát, főleg így, hogy nem az van, hogy már 4 éve otthon vagy és beleuntál. Talán a kapcsolatod nem az igazi. Mert fura, hogy azt írtad, hogy milyen kellemetlen, hogy pénzt kellett kérned egy nadrágra. Ha annyira jól kerestél és nincs belőle már semmi, akkor gondolom, azt együtt költöttétek el, tehát akkor te is "költöttél" a férjedre. Vagy az a baj, hogy veletek él a lánya?
Én sem értelek...
Részemről imádom, hogy ennyi szabadidőm van, amit arra fordítok, amire csak akarok. Pedig két gyerkőcöm van, egy három éves és egy hét hetes baba.
Táppénzen voltam szinte végig a nagyobbik fiammal is, rengeteget olvastam (könyvtár, le lehet tölteni e-book-ot, antikvárium, olcsó könyvesek, vatera), lassan nincs hely a könyveimnek. Letöltöttem azokat a sorozatokat, amiket nagyon szerettem, de a munka miatt mindig kimaradt pár rész. Belekezdhetsz valami hobbiba is, ha jó a kézügyességed.
Itt a szép tavasz, sétálj, nézegess kirakatokat, menj múzeumba, kiállításra, vágj bele olyan dolgokba, amit mindig is akartál, de a munka mellett nem volt rá időd. Ez lehet varrás, festés, új receptek kipróbálása, sütés, gondolkodj a karácsonyi ajándékokon (hidd el, baba mellett nem kívánod majd a decemberi tolongást).
Nem írtad, hogy hány hetes terhes vagy, de tervezheted a babarészleget, mit akarsz venni neki, olvashatsz könyveket a babavárásról stb.
Találd fel magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!