Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két kisgyerekkel (3,5 év)...

Két kisgyerekkel (3,5 év) tengerpartra bevállanátok az utazást, ha hajnali 3 órakor kellene kelni?

Figyelt kérdés

2014. márc. 16. 15:00
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
kdves utolsó, törökbe melyik részen voltatok? nekünk is ez lenne az uticél. homokos vagy kavicsos a partja, és a tenger?
2014. márc. 17. 08:20
 12/34 anonim ***** válasza:
Szia, Alanyában voltunk, ami egy szuper jó hely. Sajna messze van a repitértől, kb 6 órát utaztunk busszal mire sorba mindenkit kiraktunk. Én vittem füzetet, csillogós filcet stb, csak az utolsó fél órába bolt a gyerek türelmetlen, bár akkor már mi is :D Haza felé 2 óra alatt értünk a reptérre. Javaslom közelebbi célt válasszatok.
2014. márc. 18. 04:52
 13/34 anonim ***** válasza:
5-ös válaszoló vagyok, mi Belekben voltunk, kb fél óra a reptértől. A tengerpart nagyrészt homokos volt, néhány helyen voltak csak kisebb kavicsok. A kislányunk rengeteget homokozott, igazán jól éreztük magunkat. Idén is oda megyünk :)
2014. márc. 19. 17:52
 14/34 A kérdező kommentje:
mi lara-t néztük, az sincs tul messze a reptértöl.nektek is a visszaut, hajnali keléssel kellett indulni?mennyi idös a gyereked?nem is attol félek, hogy nem éreznék jol magukat a gyerekeim,mert itt belföldön már voltunk, és nagyon jol érezte mindenki magát,hanem hogy visszafele törökböl 7 kor indul a gép, és 4 kor már a reptéren kell lenni.
2014. márc. 20. 08:17
 15/34 anonim ***** válasza:

2,5 volt, most 3,5 lesz amikor utazunk. Tavaly nekünk odafelé volt korai az indulás, és idén is úgy lesz. (hajnal 6)

De visszafelé egyébként szerintem könnyebb kicsit, mert biztosan nagyon fáradtak lesznek. Tavaly a lányom annyira kimerült az egész heti "pihenéstől", hogy a gép kb 11-kor szállt fel és már aludt is, mint a bunda. Pedig akkor nem is szokott..

2014. márc. 20. 13:14
 16/34 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! nem volt gond a korai ébredéssel a gyerek miatt?ettöl tartok egy kicsit, de már lehet belevágunk. sok biztatot irtak itt nekem.elvileg 1 naprol van szo. lehet nem is kéne parázni, mert jobban fogják viselni mint gondolnánk.ti hol voltatok? most hova mentek?
2014. márc. 21. 09:15
 17/34 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok, én írtam előtte, hogy Belekben voltunk, egyébként most is oda fogunk visszamenni. Egyáltalán nem volt gond a korai kelés, mondjuk mi előtte picit taktikáztunk. Az indulás előtti nap nem raktuk le délután aludni, így este sokkal fáradtabb volt és jó korán le tudtuk fektetni. Így hajnalban nem volt olyan nagyon kialvatlan. Persze az ébredés utáni 10 perc nyűgös volt kicsit, de mivel látta, hogy pakolgatunk, készülődünk, hamar túltette magát a nyűgösségen és inkább érdekelni kezdte, hogy mire fel van ez az egész. Az úton a reptérre egész jól elvolt, a repülőn pedig elaludt.

Szerintem nyugodtan vágjatok bele. A repülő tavaly is tele volt gyerekekkel, viszonylag mindenki jól viselte. Ahogy én láttam, a felnőtteket jobban megviselte a korai indulás :)

2014. márc. 21. 22:33
 18/34 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod!igy étel szempontjábol nincs semmi gond ugye?hasmenés, hányásra gondolok.belekben homokos vagy kavicsos a part?nagyon köszönöm neked a választ.eddig ugy van, hogy elmegyünk. már megyek csináltatni az utlevelet a gyerekeknek.ti mennyi idövel elötte foglaljátok le ilyenkor az utat?mert ugye akár jöhet egy betegség is.
2014. márc. 22. 08:43
 19/34 anonim ***** válasza:

Nagyrészt homokos a part, egyedül ha beljebb mentünk volt néhány kavics. De azokkal meg jól eljátszott a lányom :)

Hányás hasmenés nem volt, de mi direkt megkérdeztük az utazási irodát, hogy melyik hoteleknél a legbiztonságosabb az étel kicsi gyereknek és eszerint (is) választottunk. Mi lefoglaltuk már az utat, sztornóbiztosítással, és indulás előtti hetekben a lányom több vitamint fog kapni, reméljük nem lesz beteg.

2014. márc. 22. 20:13
 20/34 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat. nekünk is mondták, hogy el lehet menni gyerekkel, jobb mint tunézia, vagy egyiptom.de szerintem jobban tudja az, aki már volt. mindent ott se tudnak az irodába pontosan.ti mikor mentek?4 szállodát néztünk ki, még nem lett eldöntve, melyik lenne a megfelelö, árban is, meg hogy legyenek foglalkozások a gyerekeknek.szerintem a jövö honapban mi is befizetjük.mondjuk már nyáron kevésbé betegednek le a gyerekek, meg akkor már szünet is van. várom még a válaszod!

köszi mindent! azért jó utat nektek, és jó nyaralást!

2014. márc. 23. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!