Van itt olyan akinek a gyereke 5 évesen kezdte az óvodát? Volt belőle hátránya?
Kisfiam ősszel lesz 4 éves, eddig itthon volt.Nagy nálunk a túljelentkezés és mivel itthon vagyok gyesen tesóval lehet idén sem veszik fel.
Amúgy okos,értelmes fiú,szépen beszél,jó a mozgása igyekszem vele sokat foglalkozni itthon.
Légyszi ne olyanok írjanak,akik szerint muszáj lenne valahova beadni,mert ha nem veszik fel nem tudok mit csinálni!Max heti 1-2 napra magánba,de az is nagyon drága.
A környezetemben nincs senki aki így járt,illetve az öcsém,de nála nem okozott gondot hogy csak 1 évet járt oviba,de ez meg már rég volt..
Rettentő nagy hátrány mindenféle szempontból!
gyógypedagógus
óvodapedagógus vagyok,szóval azért tudom miről van szó...tudom,hogy mennyire fontos a közösség!Igyekszünk sokat kortársakkal lenni,persze ez nem olyan mint az ovi,de azért jobb mintha itthon lennénk egész nap.
kedves 2. kicsit jobban is kifejthetted volna a válaszod...
Szia! En sajat tapasztalatombol mondom h semmiben nem volt hatrany az h csak 1evet jartam oviba. Betudtam illeszkedni a kozossegbe,mindent megtanultam amit kellett stb...
Ha megfeleloen foglalkozik az ember a gyerkoccel semmi baja nem lesz sztem. En pl nem akarom a gyereket beadni csak majd 5eves koraba m szeretnem kihasznalni az idot amit egyutt tolthetunk. Leszunk utanna meg tavol egymastol eleget.
Szoval en a szemelyes tapasztalatom alapjan mondhatom h semmi gondom,bajom,hatranyom nem szarmazott belole.
Köszönöm,ez megnyugtatott:)
Én se bánnám,ha itthon maradna még,de majd meglátjuk felveszik-e.
Csak körülöttem mindeni azt mondja,hogy már így is oviban kéne lennie...amúgy nagyon jól elvan itthon,nincs ezzel baj, kis barátokkal meg minden nap találkozunk a játszón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!