Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek milyen hátránya...

Szerintetek milyen hátránya lehet egy babának ha lassan 3 hónapja nem volt levegőn?

Figyelt kérdés
Az unokatestvéremről van szó akinek van három fia,egy sulis,egy ovis és a legkisebb 7hónapos.A pici csak annyit van levegőn amíg beteszi az autóba meg kiveszi.Nem viszi sétálni,de még az udvarra se.A nagyobbak ugye azért többet vannak kint,otthon az udvaron is meg az óvodába,iskolába is kiviszik őket.Régebben amíg itt laktak a közelünkbe addig együtt mentünk sétálni!Mindig panaszkodik hogy éjjel 6-7szer kel a kicsi nappal se alszik max.30percet,nyűgös,hisztis.Biztos hogy ha levegőn lenne jobban aludna.Azért érdekel mert Ő lenne a 18hós lányom keresztanyja,tudom ettől még jó anya és tényleg jól bánik,gondoskodik a gyerekekről,de ez akkor is fura .
2012. febr. 9. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem az összefüggést a keresztanyaság és a levegőztetés között. Ha nem levegőzteti, akkor nem lesz jó keresztanya?

Amúgy megkérdezted, miért nem viszi ki? Vagy tanácsolatd neki, hogy vigye ki, mert a levegőn hamarabb elpilled?

Tényleg nem értem az ilyen kérdéseket.

2012. febr. 9. 18:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Tanácsoltam persze hogy vigye ki a picit,erre annyit mondott hogy kinyitja rá az ablakot.De remélem jó keresztanya lesz,de azért kicsit elgondolkodtam rajta,hogy biztos jó lesz-e?!
2012. febr. 9. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
79%
A kettő nem függ össze. Nem attól lesz rossz anya, hogy nem viszi ki a levegőre a gyereket. Ez csak egy tényező. A keresztanyasághoz meg főképp semmi köze. Emellett mond neki nyugodtan, hogy lesz egy szép fakó, vitaminhiányos gyereke. Az ablak kevés.
2012. febr. 9. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a picik séta közben kapják a legtöbb ingert a világról! Legalábbis az én fiam tátott szájjal bámul mindent odakint, legyen az erdő, fa, cica vagy kukásautó...És akkor a friss levegő jótékony hatásairól még nem is beszéltünk! Lusta?
2012. febr. 9. 18:38
 5/5 A kérdező kommentje:

Csak az jutott eszembe,hogy már most mondogatják hogy hagyjuk ott a lányomat egy napra,esetleg többre mert a gyerekek jól eljátszanak,de én minden nap megyek sétálni a lányommal,mert nem csak neki jó de nekem is.Lehet rosszul fogalmaztam a mondatot,ennek tényleg nincs köze a keresztanyasághoz ilyen formában,de akkor is...

Hogy lusta-e,nem tudom miből adódik ez hogy nem mennek sétálni mert pl.tornázni is eljár.

2012. febr. 9. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!