Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek? Hihetetlen indulat...

Mit tegyek? Hihetetlen indulatok forrongnak bennem.

Figyelt kérdés

Nagycsoportos a fiam, év eleje óta bántja, marja, rúgja, folyamatosan rángatja. Erősebb a gyerek a fiamnál. Óvónők tudják a problémát, igyekeznek megelőzni, de nem tudnak minden esetet. Sok a gyerek. Másokat is bánt a fiú.A szülők a panaszra csak vállat vonva nevetnek, az óvónők is mondta,egyszerűen nem érdekli a szülőket, sőt jónak tartják, hogy fiuk nem "tutyimutyi". A héten a fiam véres karmolással jött haza, ma pedig sántít úgy térdenrúgta.

Most ott tartok, hogy elkapom az apját az ő stílusában, ami nem szép és mindneki előtt balhé (mert úgyis ez lenne, hisz védi a gyerekét) de ennek nem lesz hatása. Vagy elkapom a gyerek grabancát és megfenyegetem valamivel. Vagy elmegyek a gyámügyhöz panaszkodni. Valamelyik nap közölte egy másik ovistársával, hogy szerez egy kést és szívenszúrja. Hát milyen gyerek ez?

Mit tegyek szerintetek?Mert most, hogy sántít a gyerek nagyon dühös vagyok, sőt lehet holnap látleletet vetetek. Valószínű nem lesz rajta semmi, de már akkor papíron szerepel, hogy a másik úgy belerúgott, hogy tartós fájdalma keletkezett.

Szerintetek?

2014. febr. 19. 20:46
1 2
 11/18 lcs ***** válasza:
atya ég, ilyenkor komolyan kivagyok, amikor ilyen esetekről hallok :( nekem még csak kiscsoportos a lányom, de már előre félek...barátnőm tanítónő 2.-os osztály, hát ő is amiket mesél, eldobom az agyam..ott már olyan is volt, hogy a gyerek bicskát vitt az iskolába, és szünetben azzal hadonászott az osztálytársai előtt..
2014. febr. 19. 21:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha magyarok akkor kifogtál egy full primitív ki ha én nem bunkót.. Az ilyenekkel nem is érdemes vitázni, mert csak az ő silány szintjére mész le. Oda bizony az kell, hogy el kell érni azt, hogy a kölykét ha az oviból nem is de az iskolából rövid időn belül az agressziója miatt kivágják.
2014. febr. 19. 21:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Magyar vagy cigány nem mindegy?

Egyébként nyilvánvaló a leírtakból, hogy apa ugyan ezt csinálja anyával otthon, szerencsétlen gyerek meg azt csinálja amire tanítják, ettől persze nektek nem lesz jobb. De annak a gyereknek segítségre lenne szüksége mert egy kis fenyegtés semmit nem fog érni, valszeg kap eleget otthon.

A suliból nem fogják kirakni, mivel nem lehet kirúgni gyereket, max tanácsolahatják a szülőnek, hogy vigye el, de mivel egy ilyen elmebeteg apáról van szó ezt valszeg le fogja szarni.

Szóval sok minden nincs a kezedbe, max megtaníthatod a fiadnak, hogy védje meg magát. Illetve a gyereknek nem ártana egy pszichológus mielőbb.

2014. febr. 20. 01:47
 14/18 anonim ***** válasza:
27%
SEn.kulfoldon elek es a.lanyom elso.osztalyos.mikor elkezdodott a suli egy 2.os kis feka.kislany allandoan a szunetbe rangatta meg bantotta a.kislanyomat es mindig sirt mert fajt a gyerekemnek.mig egynapon mikor mentem a suliba a.lanyomert es elkaptam akisfeka lanyt( a tanarok semmit nem csinaltak pedig szolva.lett nekik) na szoval elkaptam es.megmondtam neki ha megegyszer egy ujjal hozaersz a lanyomhoz velem gyullik meg a bajod soha tobbet ne mereszeld bantani.megertetted??!! Na
2014. febr. 20. 02:50
 15/18 anonim ***** válasza:
36%
Nagyon megijjedt a lany azota egy ujjal nem er hoza probalna meg
2014. febr. 20. 02:51
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha a tobbi gyereket is bántja, ovodavezetonek tegyétek írásos panaszt. Nálunk áttettek masik csoportba a rossz gyereket.
2014. febr. 20. 05:53
 17/18 A kérdező kommentje:
Telefonaltam az ovononek h a terde miatt nem tud menni a fiam es elegem van. ejj ejj volt a valasz. En anno megkerdeztem miert nem kuldik nevelesi tanacsadoba,csak egy vallvonogatas volt a valasz. Az apa penzeli a csoportot ezert nem szolnak szerintem. Pedig sok mindenkinek okozott mar fajdalmat a gyerek. Remelem a suliban nem lesznek ilyen csokosak. Ha igen akkor kiveszem a gyerekem. De eldontottem az apja elott fogok a gyerekkel elbeszelgetni. Hatha nekem esik a marhaja. Ketszer akkora mint en. De nem baj sokan vannak ott. Tudom nem a gyerek a hibas. A multkor is az idiota apja rohogott a fia rosszasagain...a fia igy lelkesebben rosszalkodott a folyoson..a vegen meg lekevert az apja neki egy nagy fulest. Nem szazad.
2014. febr. 20. 10:30
 18/18 anonim ***** válasza:
mi lett? szurkoltam neked
2014. márc. 1. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!