2 éves elmúlt a kislányom, és a 25 db-os puzzle-t kirakja egyedül. Ez annyira hihetetlen lenne. Itt voltak a rokonaim, és elképedve nézték. Nem dicsekvésnek szánom a kérdést, csak nincs az ismerőseim közt ilyen idős kicsi, így nem tudom "hasonlítani".
Másik: hol találok olyan puzzlet, ami Dórás, és legalább 25 db-os??? Segítenétek??
Sztem a brendonban lehet kapni.Amúgy a tesóm gyerkőcei is simán kirakták.
2013. jan. 19. 15:26
3/11 A kérdező kommentje:
komolyan úgy néztek a gyerekemre,mint aki a Marsról jött:):):)
2013. jan. 19. 15:27
4/11 anonim válasza:
Egyik gyerekem simán kirakta, míg a másik abszolút nem, ez gyerekfüggő. Minden gyerkőcnek van erősebb és gyengébb képessége, nálatok ez erős, szerintem ez tök jó, a kirakó klassz játék :)
2013. jan. 19. 16:30
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, nekem 3 gyerekem van van itthon kirakó bőven és egyik se rak(rakott) ki 2 évesen 25 db-os puzzlet.
És igazából talán egy kisfiú ismerősünk van aki ennyire korán kirakta ezeket a több darabos kirakókat. Igazából oviban ilyen 3 évesen jellemző.
2013. jan. 19. 16:53
6/11 anonim válasza:
Nem kisöcsém 3 éves volt mikor a 48dbos puzzlet úgy kiraktak,hogy apukám 2őt tett helyette a helyére.
2013. jan. 19. 17:07
7/11 anonim válasza:
Csak akkor lenne nagy dolog, ha azt a puzzle-t akkor látná először. Ez olyan, mint az ingyenes IQ-tesztek a neten. Megcsinálod 3-szor és maximális lesz:)
2013. jan. 19. 17:15
8/11 anonim válasza:
Az én lányom is villám gyorsan kirakta az övét. Most már az 300 darabost rakja. Csereberélem anyukákkal, mert kétszer kirakja és unja, annyira meg nem vagyunk anyagilag elszállva, hogy hetente újat vegyek neki.
3,5 éves, nevelési tanácsadó szerint vigyem zseniképzőbe, de én nem szeretném elvenni a gyerekkorát.
Dorást én a neten vettem ebay.
2013. jan. 19. 22:02
9/11 anonim válasza:
Az enyèm is kirakta. 3 èves ès 60-db-t simán kirakja. De az tènyleg úgyvan, hogy minèl többször kirakja annál ügyesebben ès gyorsabban. A dórás passz, de utána nèzek.
2013. jan. 19. 22:06
10/11 anonim válasza:
2 évesen a fiam is kirakta,most 4 éves,de nem lépett tovább vele,ahogy hittem,maradt a 25-ösnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!