Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Baj az, hogy az 5 éves kisfiam...

Baj az, hogy az 5 éves kisfiam (decemberben töltötte) még nem tud felismerhetően rajzolni?

Figyelt kérdés
Megnevezi a rajzát, de csak kriksz-kraksz, számunkra nem kivehető. Aggódom, mert a csoporttársai szépen rajzolnak, sőt, van aki nyomtatott betűkkel ír is. Nagyon le van maradva?
2014. febr. 16. 10:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nlunk az segített, mikor a 4 éves státusz vizsgálaton a védőnő megállapította, hogy nem tud embert rajzolni.... na utána szinte éjjel-nappal azzal próbálkozott, hogy ő igenis megmutatja, hogy tud embert rajzolni....

és 1 év múlva a védőnő már mutogatta mindenkinek a rajzait, hogy milyen szépek :) az iskolában már sajna nem rajzol annyit.

Ebből annyit szerettem volna kihozni, hogy kéne valami ösztönző számára. Vagy egy olyan személy aki fontos neki :O

2014. febr. 24. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem rendesen le van maradva. Az én nagy fiam múlt, amikor már tudott napocskát rajzolni. Pedig ő sem az a típus, aki hú, de élvezné ezt a dolgot. , max percre le tudom vele kötni, hogy tanuljunk meg ezt-azt rajzolni, aztán megy a dolgára. Ami nálunk beválik, hogy mindig mindenkinek képeslapokat és hasonló ajándékokat készítünk. Így mindig rá tudom venni, hogy legalább arra a pár percre üljünk le rajzolni, amíg elkészül az ajándék. Biztos a te legényednek is van olyan dolga, amivel rá lehet bírni napi pár perc gyakorlásra, csak rá kell jönni mivel motiválható, ami viszont nem egyszerű. De hajrá!!!
2014. márc. 9. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!