Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit jelent, ha egy 6 éves...

Mit jelent, ha egy 6 éves kisfiú ilyet rajzol? Aggódnom kéne?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 6. 20:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem másolta a rajzot, mivel ennyi idősen a gyerekek nem azt rajzolják le, amit látnak, hanem általában azt amit gondolnak. Továbbá abban is biztos vagyok, ez nem egy 6 éves rajza. Ezt kb. egy 8-9 éves gyerek készíthette. Nem lehet, hogy egy idősebb gyerek adta neki az iskolában?
2014. febr. 7. 16:43
 22/29 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Ne vedd sértésnek de hogy tévéhet úgy a gyerek, hogy nem tudod, mit néz? Ok nem érsz rá de azért ellenőrizd, hogy mit nézd. Nem csak a mese az amit ellenőrizni kell hanem mindent ami nézni fog és el nem ér egy bizonyos érettség. Igen is le kell ellenőrizni. Ne enged ezt nézni illetve ellenőrizd, hogy mit nézd mert nagyon sok olyan rajzfilm van ami nem gyereknek valló. Szerintem a hétvégén az rtl-en majdnem mind az és a tv-2n is vannak olyan mesék amiket én nem engedek a lányomnak nézni.

2014. febr. 7. 16:54
 23/29 anonim ***** válasza:
"20 általában akkor tévézik, amikor már kifárasztotta magát," -látod, ez a legrosszabb.. fáradt.. azonnal zuhan be értelmetlenül minden a tudat alá. Hipnotikus hatása van a tv-nek, videonak -lehet látni a gyerekek szemén (felnőttre is igaz). Írtam, hogy mi kihagytuk- már nagyok - mi már látjuk, hogy ez nagyon-nagyon jó dolog volt! kreatívak, értelmesek, nyugodtak- ezt mind megbolygatja a video- (a rajzfilm is)
2014. febr. 7. 19:01
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem adhatta neki más? Mint előttem is írják, ez nem tűnik 6 éves gyerek rajzának!
2014. febr. 7. 21:47
 25/29 mustafa33 válasza:
Nehezen hihető hogy 6 éves rajza, ded ha az, én mégsem a tv hatásának tartom, hanem kitartok amellet, hogy a saját szorongása, félelme. Ha minden rendben a családban, nem akkor rejzolta amikor az apja hosszabb idejig nem volt otthon, szerinte túl soká és félt hogy visszajön-e, mert biztos hallot váló szülőkről más gyerektől esetleg a huzavonákról is hogy kihez kerül a gyerek és ezt nem tudta feldolgozni. Néha hihetetlen mikről beszélnek a gyerekek egymás közt. Amikre a szülő nem is gondol. Egy válófélben levő szülők gyermekének nagy trauma és lemondja a többinek, azok meg ha máshol nem találkoztak a témával, sajátosan képzelik el, akár Salamon módjára is. Talán itt lenne az ideje ilyesmiről is beszélni neki, persze megnyugtatva, hogy neki ilyentől félni nem kell.
2014. febr. 7. 22:33
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet 6 éves rajza,öcsém 6 éves és kb egy 12 éves képességével tud rajzolni,gyönyörűen,egyszerűen van hozzá érzéke.
2014. febr. 8. 08:48
 27/29 mustafa33 válasza:
Rettenetesek a mai gyerekműsorok, a mai mesék, nem védem őket és nem is szeretem, de Jancsikát és Juliskát is a kemencénben akarta megsütni a vasorrúbába. A legkisebb királyfit is széttépte a sárkány és csak a kígyó ragasztotta össze a vasfűvel. Bizony a klassikus szép mesék is elég horrorisztikusak. Szóval nem ott van a baj.
2014. febr. 8. 19:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Az is elképzelhető, hogy a gyerek nem látott semmi veszélyeset a tévében, csak az egyik társától hallott valami olyasmit, ami felizgatta, mert azt a kölyköt mondjuk másképp nevelik a szülei, így olyan filmeket is megnézhet (és mesélhet is róluk), amit mások nem. Ez a rajz engem kifejezetten az Aliensre emlékeztet.
2014. febr. 8. 19:44
 29/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, a rajz, mint munka nagyon jó kézügyességre vall, a téma rémisztő, de ahogy azt már előttem is mondták, a cartoon networkot NE engedd nézni neki!!!! Hasonló korú fiaim vannak, csak a minimax, vagy az m2 megy, ha TV-t néznek, de inkább DVD-k, aranyos mesékkel. A cartoon network-ön erőszakos mesék mennek, nem kicsiknek való, a pokemon meg bocs, de idiotizmus. És mindig tudd, mit néz, ne engedd, hogy ő kapcsolgasson.
2014. febr. 16. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!