Mit jelent, ha egy 6 éves kisfiú ilyet rajzol? Aggódnom kéne?
Nekem valamiért az jutott eszembe, hogy valamiért nagyon haragszik az apukájára. Persze ez lehet válás miatt is esetleg, de én arra gondolnék inkább, hogy apuka mondott vagy tett valamit, ami hatalmas ellenérzést váltott ki a kisfiúban.
Illetve meg kellene kérdezni tőle, hogy ki a képen a félbeszakított ember. Mert ha ő nem a szörny (én elsőre erre gondoltam), hanem a férfialak, akkor viszont szorongásra, félelemre utal a rajz, esetleg arra, hogy úgy érzi, nem kap elég figyelmet, szeretetet.
keress rá a neten. nem túl bíztató rajz :(
pont ilyen rajz is van fent. gyerekpszcihológus felkeresését javasolták.
beszédes gyerekrajzok
A férjem és köztem minden rendben van, a gyerekek is imádják az apjukat, ahogy az apjuk is őket, bár elég sokat van távol a munkája miatt, van, hogy hetekig nem jön haza, de már egy ideje itthon van.
Egyébként az iskolában rajzolta ezt, a tanárnő adta oda nekem, hogy itt valami nincs rendben. Ma is rajzolt, megbetegedett, ezért itthon van. Most a cicáinkat rajzolta le, aranyos rajz, semmi agresszió nincs benne.
Tőlem a pszichológus elég távol áll, ezen az egy rajzon kívül semmit nem látok, ami arra utal, hogy bármi gondja lenne.
A cartoon nézését lehet hogy megszüntettem. Igazából nem nagyon ismerem a meséket, általában akkor tévézik, amikor már kifárasztotta magát, és mi nem érünk rá vele/velük foglalkozni, így a mesét vele nézni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!