Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit jelent, ha egy 6 éves...

Mit jelent, ha egy 6 éves kisfiú ilyet rajzol? Aggódnom kéne?

Figyelt kérdés
[link]
2014. febr. 6. 20:03
1 2 3
 11/29 mustafa33 válasza:
Nem a családi helyzetett rajzolta? Nem vagytok válófélben?
2014. febr. 6. 21:15
 12/29 anonim ***** válasza:
Szerintem sem rajzol ilyet egy hatéves, én is értek valamennyire a gyermekrajz elemzéshez. Nem másolta valahonnan?
2014. febr. 6. 21:19
 13/29 anonim ***** válasza:
az egyik hozzászoló írta hogy a cartoon network elég hülye mesékkel van tele...a görcs ikrek meg a hasonló deformált mesék amik gyerekeknek egyáltalán nem való. a minimax nem probléma. a cartoon helyett tegyél be neki mást, akár töltsél le neki autós mesét vagy bármit. ha csak az első rajza és nem látsz a viselkedésén semmit akkor még tuti nincs nagy baj, beszélgess vele és elmúlik, kérd meg hogy rajzoljon még valamit és meglátod :) sok sikert és nyugi :)
2014. febr. 6. 21:55
 14/29 anonim ***** válasza:
Nekem is rögtön a válás jutott eszembe, ahogy a 11-es válaszoló is írta...
2014. febr. 7. 06:42
 15/29 anonim ***** válasza:
Ha engeded neki nézni a tvt és a benne lévő meséket nem csodálkozom a rajzán.
2014. febr. 7. 09:05
 16/29 anonim ***** válasza:
Minden képen a cartoonnetworkot nem engedném nézni. A minimaxon is van egy pár mese ami szerintem nem a gyerekemnek valló. Igaz ő még csak 3 éves. Beszélgetnék vele, hogy mit érez. Nem feltétlenül a rajz kapcsán. Hátha kibukna. Lehet van amit látott egy mesében amit nem tudott feldolgozni. Én is amúgy arra gondoltam, hogy szétmentetek a pároddal?
2014. febr. 7. 09:50
 17/29 anonim ***** válasza:

Nekem valamiért az jutott eszembe, hogy valamiért nagyon haragszik az apukájára. Persze ez lehet válás miatt is esetleg, de én arra gondolnék inkább, hogy apuka mondott vagy tett valamit, ami hatalmas ellenérzést váltott ki a kisfiúban.

Illetve meg kellene kérdezni tőle, hogy ki a képen a félbeszakított ember. Mert ha ő nem a szörny (én elsőre erre gondoltam), hanem a férfialak, akkor viszont szorongásra, félelemre utal a rajz, esetleg arra, hogy úgy érzi, nem kap elég figyelmet, szeretetet.

2014. febr. 7. 11:00
 18/29 anonim ***** válasza:

keress rá a neten. nem túl bíztató rajz :(

pont ilyen rajz is van fent. gyerekpszcihológus felkeresését javasolták.

beszédes gyerekrajzok

2014. febr. 7. 11:29
 19/29 anonim ***** válasza:
2014. febr. 7. 11:56
 20/29 A kérdező kommentje:

A férjem és köztem minden rendben van, a gyerekek is imádják az apjukat, ahogy az apjuk is őket, bár elég sokat van távol a munkája miatt, van, hogy hetekig nem jön haza, de már egy ideje itthon van.

Egyébként az iskolában rajzolta ezt, a tanárnő adta oda nekem, hogy itt valami nincs rendben. Ma is rajzolt, megbetegedett, ezért itthon van. Most a cicáinkat rajzolta le, aranyos rajz, semmi agresszió nincs benne.

Tőlem a pszichológus elég távol áll, ezen az egy rajzon kívül semmit nem látok, ami arra utal, hogy bármi gondja lenne.

A cartoon nézését lehet hogy megszüntettem. Igazából nem nagyon ismerem a meséket, általában akkor tévézik, amikor már kifárasztotta magát, és mi nem érünk rá vele/velük foglalkozni, így a mesét vele nézni se.

2014. febr. 7. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!