3 éves vonatimádó kisfiú örülne ennek?
2013. nov. 26. 15:53
1/3 anonim válasza:
Én ezt a 1,5 éves lányomnak (és a számok miatt az 5 éves lányomnak is) vettem. Értelmes játéknak gondolom, de nem tudom, hogy egy kisfiúnak mennyire jön be konkrétan ez, de maga a mozdony simán fiús és a baba is fiú.
2/3 anonim válasza:
Igen. A fiam imádja.Ő most 4 és fél éves ,már van neki az elektromos duplo vonatokból is,de ezzel is szívesen játszik.Nekünk még van egy nagy fa vonat kollekciónk is.Az Ikeás volt az alap és folyamatosan bővült Thomas vonatokkal,Tesco sínekkel stb.Ő is vonatimádó :)
3/3 anonim válasza:
Nálunk is van vonatimádó kisfiu!! :)
Van duplo vonatunk elemes és sima, rengeteg sínnel, és sokszor előkerül még most is! Pedig már közel 6éves a nagyfiam, de szívesen épít a 3,5 éves és 21hós öcsikéinek pályát, és vonatoznak együtt.
Van még nagy - óriás - favonatszettünk, de az a mamáéknál van, itthon nincs belőle, de a mamánál is nagyon sokat vagyunk, így azzal ott jásztanak.
Itthon van még műanyag Tomy márkájú sínrendszerünk sok sínnel, a Thomas, Toby, Spenser stb. mozdonyokkal.
A középső fiam is elvan velük, de ő traktorimádó, a kicsi viszont szintén vonatrajongó lesz!!
Szerintem jó ajádnék a számvonat, de akár elemest is vehetsz neki sínekkel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!