hát nem egy kedves rajz én azért biztos megkérdeznék egy szakembert.
2014. febr. 6. 20:06
2/29 anonim válasza:
a gyerek mit mond róla? miért rajzolta ezt?
2014. febr. 6. 20:07
3/29 anonim válasza:
Nem néz sokat tv-t jàték konzolozik? Milyen mesèket néz? Ő mit mond miért ezt rajzolta?
2014. febr. 6. 20:07
4/29 anonim válasza:
Hú,ez tényleg ijesztő,de nem hiszem,hogy aggódnod kéne.Nem látott mostanában ilyesmi mesét?Őt nem kérdezted miért rajzolt ilyet?Amúgy ügyesen rajzol:))
2014. febr. 6. 20:08
5/29 anonim válasza:
Rendkívül érdekes... 6 éves... kicsit aggódnék.
2014. febr. 6. 20:12
6/29 anonim válasza:
tv-t kidobni, videojátékot leállítani, tilos.
Remélem tudod, hogy az a síró kisfiú: Ő?
Mi megtettük, hogy kidobtuk a tv-t. A gyerekek zenét tanulnak, rajzolnak, alkotnak, olvasni szeretnek, játszani, és jól tanulnak. Tedd meg Te is!!
2014. febr. 6. 20:16
7/29 anonim válasza:
Egy 6 éves gyerek még nem tud így rajzolni. Sok gyerekrajzot elemeztem mostanság, mivel ezt (is) tanulom.
Egy nagyobb gyerek esetében pedig nagyon aggasztó. Kevesebbet kell engedni tévét nézni és számítógépzeni. Ezenkívül pedig érdemes egy szakembert is felkeresni.
2014. febr. 6. 20:26
8/29 A kérdező kommentje:
Máskor mindig valami szépet rajzol, és egyébként nagyon ügyesen is szerintem. Ilyen még sohasem volt, ezért nem is tudom, mit kezdjek vele, hogy ez most valami jelentőségtelen, egyszeri dolog volt-e. Többnyire a cartoon networkön és a minimaxon szokott meséket nézni, illetve most a pokemon DVD még a nagy kedvenc, de különben nem néz sokat tévét és nem játszik sokat számítógépen vagy játékkonzolon - nem engedjük. Bár szerencsére ő is sokkal szívesebben játszik a barátaival és a kisöccsével, futkároznak, hógolyóznak, szánkóznak vagy bent társasoznak és nagyokat "buliznak" a 100 folk celsius zenéire. Én nem látom rajta, hogy bármi baja lenne, a viselkedése sem változott. Ha megkérdezem, miért rajzolta, nem tud rá semmit válaszolni, egyszerűen csak ez jutott eszébe.
2014. febr. 6. 20:33
9/29 anonim válasza:
Jujj :(
Szerintem sem kéne egyáltalán engedni ilyen erőszakos játékokkal játszani, ilyesmit nézni.
Biztosan nem magától találta ki!
2014. febr. 6. 20:56
10/29 anonim válasza:
Nézted vele már a cartoon network meséit? Nálunk nagyon szigorú szabályozás alatt áll. Egyetlen egy mese engedett, brutál mesék vannak.
Nem kell még aggódnod, de a tv-ről szoktasd le. Inkább nézzen micimackót stb és találjon magának egy kedvencet a tv-ben amit megnézhet. Szépen helyre áll a rend a kis fejében.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!