Kinél mikor aludt ott a gyereke a nagyinál, úgy, hogy ritkán látják?
Figyelt kérdés
A nagylányom miatt kérdezem ő most három éves. A nagyik 100 és 200 km-re laknak tőlünk. Karácsonykor este amikor felébredt a lányom vígasztalhatatlanul sírt. Ekkor úgy gondoltam még nem érett rá még,hiszen engem kért és addig mig haza nem értem meg sem nyugodott. Nem akarom túl félteni de azt sem akaron,hogy ne érezze jól magát. Ha anyósékkal nem beszélnétek de folyamatosan azt tervezik,hogy náluk fog nyaralni az unoka hogy biznátok rá a gyereket? Gyakorlatilag nem usmerik beszélgerni meg nem nagyon akarnak. Kinél mikor kezdődött az ottalvás a nagyiknál?2014. febr. 6. 11:48
11/12 anonim válasza:
4-es vagyok. Vonattal járunk, másfél-két óra.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Ment mindenkinek a zöld kéz. Aki írta hogy csecsemő korában ott aludt a nagyijánál és nem volt gondjas. Én csak azért kèrdezek,mertt sokáig szopizott este lefekvés előtt a lányom igy kelettem hozzá aztán nyáron jött a tesója én nerm engedtem akkor, mert szerettem volna együtt lenni. Most nagynak érzem a lányom így meg has kellek még estére ez megmarasdhat még benne jobban. Ezért vacilálok. De valószínúleg várunk addig amíg ott akar majd aludni.
2014. febr. 7. 08:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!