Kinél mikor aludt ott a gyereke a nagyinál, úgy, hogy ritkán látják?
Talan meg fel eves sem volt a fiam mikor eloszor a nagyszuloknel aludt. Tudatossan neveltuk erre, most harom eves mult siman akar egy hetig is elvan mindket nagyszulonel,
Kulonben a bolcsi-ovi szuneteket nem tudtk volna megoldani.
Az egyik 40km, amasik 20km.
Ugy hogy az elejen ott voltunk, de ugy csinaltunk mintha elmentunk volna, tehat ha nagy a gaz akkor ott vagyunk.
Talan ketszer kellett beavatkozni, mert nem birtak a mamak,tesok a gyerekkel. Kesobb kb 2evesen mar magkaptuk a gyerkoctol, hogy inkabb a mamival marad. Szerintem konnyen ment.
3,5 éves a lányom, de se a közeli mamánál, se a 30km-re lévő anyukámnál nem hagytam még ott éjjelre.
Mindketten tervezik, mondogatják, hogy most nyáron majd nyaral náluk, meg hogy majd kimennek a telekre, stb., de a lányom elzárkózik, és én is úgy gondolom, hogy mikor kértem, hogy jöjjenek segíteni, meg hogy szokja a gyerek őket, legyenek vele többet, akkor nem jöttek, most meg hirtelen 1 hétig is elvállalnák??? na ne már...:( röhej.
Majd ha a lányom szeretne ottaludni, akkor megpróbálhatjuk, de én nem fogom mostmár erőltetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!