Szoktad 2,5 éves gyermekedet pár napra a nagyinál hagyni?
nem,mert nem tudom hogy viselné,mert mindkét nagyi messze lakik,így nem tudok csak úgy visszamenni érte,ha gáz van..
Majd nyáron talán megpróbáljuk,de még ez sem biztos..Egyébként ez azért van így,mert több,mint 2éves koráig szopizott,így addig egyértelmű,h nem maradt hosszabb távon sehol nélkülem.
Kedves 1. A 2,5 éves már nem baba.:) És nem azért akarom a nagyinál hagyni, hogy ő nevelje.
Mi sokszor vagyunk a szüleimnél, a kisfiam imádja őket, nem szokott hiányolni ha 1-1 napra nem vagyunk ott. Csak nemrég kezdte a bölcsit is, és ezért most van egy kis rossz érzésem, hogy most meg 2 napot nélkülem lenne. Ezért vetődött fel bennem a gondolat, hogy másoknál ez hogy van, csak én reagálom-e túl a dolgot.
Akik nem "passzolják le a gyerekeket" 24 órára, annak szerintem még nincs gyereke ...
Majd ha lesz gyereke, akkor legyen 3-4 szép, aktív, életerős gyermeke. Óvodába, és iskolába ne járassák! A férjüknek meg tegyék meg azt a szívességet, hogy kirúgják, mert úgyis rámegy egy kapcsolat, ha legalább egy évben nem mehetnek el a szülők egy hétvégére egyet valahová! ...
Igen. Volt már ilyen. A mama szól, hogy szeretne unokázni, általában egy évben 2-3x viszi el őket hétvégére. De volt olyan is, hogy elvitte a lányomat (Ő a nagyobbik)welnesselni szállodába. Nagyon élvezték. Plusz nyáron mindkét nagyszülőnél 1-1 hét nyaralás a szünetben. Szerintem nem érzik lepasszolásnak, a mamáéknál mindig az van amit Ők szeretnének, így imádnak oda menni. Viszont mikor megyünk értük, utána itthon kezdődhet a visszanevelés. :)
6 és 4 éves gyerekek anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!