Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Rábíznád gyermekedet idegenre...

Rábíznád gyermekedet idegenre 5 percre?

Figyelt kérdés
Szitu a következő: ma lent voltunk 2 éves kisfiammal a játszótéren, éppen homokoztunk, amikor egy másik anyuka odalépett hozzánk és megkérdezte figyelnék-e a kisfiára amíg elszalad a boltba vízért, mert otthon hagyták. Én igen mondtam, mikor elment, akkor kezdtem gondolkodni, hogy én hasonló helyzetben nem hagytam volna ott a gyermekem, inkább vittem volna magammal. Sosem találkoztunk egymással, sem az anyukát, sem a gyermeket nem ismerem. A másik: a kisfiának nem is szólt, hogy elmegy, és addig én figyelek rá. Hozzáteszem kb 5 perc alatt megjárta és semmi gond nem volt, de akkor is... az ördög nem alszik!
2013. júl. 18. 21:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem, soha!!!! Cipelem őket magammal mindenhova és vittem volna ebben a helyzetben is!
2013. júl. 18. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Én nem..inkább vinném magammal!

Igen ez is elég fura hogy a gyereknek nem is mondta,hogy maradj itt a nénivel 2 perc és jövök,fogadj szót stb!!Az én gyerekemet nem lehetne csak így otthagyni bárkire...

2013. júl. 18. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Biza, az ördög nem alszik. Nekem pld ikreim vannak. És bármennyire nehéz is, én 3 perces útra is húznám magam után őket. Biztos ami biztos.
2013. júl. 18. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem hagynam, semmikepp!
2013. júl. 18. 22:46
 5/10 Babeli Zurzavar ***** válasza:
egyszer a lakasban hagytam a tarcam, es nem mukododtt a lift, levittem a gyereket bababkocsistul, akkor a 4.emeleten laktunk. amikor raeszmeltem, total ketsegbe estem, hogy most akkor mi legyen, pont ott volt a haz elott egy szomszed akivel latasbol ismerjuk egymast, egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy megkerem vigyazzon a picire, mig felrohanok ... aztan eszembe jutott a Csellengok focime, a klip amiben az anya kint hagyja a bolt elott a gyereket babakocsiban es valaki elrabolja... ettol a kliptol gyerekkorom.ota rettegek. inkabb lent hagytam a szomszedra bizva a babakocsit, a gyerekkel a karomon setaltam vissza. soha nem lehet tudni!
2013. júl. 18. 23:27
 6/10 anonim ***** válasza:

és biztos, hogy anyuka volt?

lehet csak "vigyázott" a gyerekre...

Ez olyan abszurdnak tűnik, hogy én inkább azon aggódtam volna, hogy nem jön vissza a gyerekért...

2013. júl. 19. 00:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Én sem hagynám másra. A Csellengők klipjétől én is gyerekkorom óta rettegek, azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen parás!
2013. júl. 19. 05:47
 8/10 anonim ***** válasza:
A multkor egy anyuka a strandon a medenceben oda jott hogy vigyazzak a 20 honapos gyermekere mert elmegy atoltozni..nem lattam meg soha az elott..kiakadtam. inkabb vigyaztam ra en minthogy tenyleg valami baj legyen..de megjegyeztem utanna hogy en mar ugy jottem hogy rajtam volt es pisilni is magammal viszem mert sose lehet tudni..hat mit mondjak..jol besertodott:)
2013. júl. 19. 08:17
 9/10 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy nem hagynám rá idegenre,mondjuk múltkor toltam a babkocsit a nemzeti dohánybolt mellett és engem is megkértek,hogy vigyázzak a kicsire,míg vásárol a csaj. ott álltam 2 babakocsi mellett. :) igaz,csak 2 perc volt,de én ilyen esetben sem hagynám rá senkire a babámat...
2013. júl. 19. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Ilyen esetben semmiképp nem hagynám ott a gyereket.Vinném magammal a boltba.

Kétszer fordult elő,hogy idegenre hagytam a gyereket de olyan ideges voltam közbe,hogy nagyon.

Az tudni kell,hogy kisfiam nem mer wcre menni szinte sehol.Mekibe voltunk ketten.Nekem nagyon kellett mennem pisilni és akárhogy kértem,hogy jöjjön be velem nem jött.Ült mellettünk egy család fiatal anyuka két kicsivel.Őt kértem meg,hogy figyelne rá amíg beszaladok vécére.Persze figyelt rá semmi gond nem volt.

A második pedig a moziba volt.Mentünk moziba mozi előtt el akartam menni wcre mert akkoris nagyon kellett pisilni,esélytelen volta fiamat bevinni.A mozi wcjének ahogy kinyitottam az ajtaját a gyerek olyan erővel kezdett elhúzni,hogy szinte elrántott.Pont jött ki egy nő a wc ből és látta,hogy nem tudom rávenni a gyereket hogy bejöjjön velem.Visszamentünk a terembe és két sorral ült előttünk ez a nő a kislányával meg a férjével.Hát megbeszéltem a kisfiammal,hogy most rábízom egy kicsit a nénire jó legyen csak anyának muszály kimenni wcre.Semmi gond nem volt.A nő is nagyon kedves volt.

Szerencsére már azóta a mozi wcjébe bejön a fiam.Máshol még nem.

(4 éves múlt a fiam)

2013. júl. 19. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!