Rábíznád gyermekedet idegenre 5 percre?
Én nem..inkább vinném magammal!
Igen ez is elég fura hogy a gyereknek nem is mondta,hogy maradj itt a nénivel 2 perc és jövök,fogadj szót stb!!Az én gyerekemet nem lehetne csak így otthagyni bárkire...
és biztos, hogy anyuka volt?
lehet csak "vigyázott" a gyerekre...
Ez olyan abszurdnak tűnik, hogy én inkább azon aggódtam volna, hogy nem jön vissza a gyerekért...
Ilyen esetben semmiképp nem hagynám ott a gyereket.Vinném magammal a boltba.
Kétszer fordult elő,hogy idegenre hagytam a gyereket de olyan ideges voltam közbe,hogy nagyon.
Az tudni kell,hogy kisfiam nem mer wcre menni szinte sehol.Mekibe voltunk ketten.Nekem nagyon kellett mennem pisilni és akárhogy kértem,hogy jöjjön be velem nem jött.Ült mellettünk egy család fiatal anyuka két kicsivel.Őt kértem meg,hogy figyelne rá amíg beszaladok vécére.Persze figyelt rá semmi gond nem volt.
A második pedig a moziba volt.Mentünk moziba mozi előtt el akartam menni wcre mert akkoris nagyon kellett pisilni,esélytelen volta fiamat bevinni.A mozi wcjének ahogy kinyitottam az ajtaját a gyerek olyan erővel kezdett elhúzni,hogy szinte elrántott.Pont jött ki egy nő a wc ből és látta,hogy nem tudom rávenni a gyereket hogy bejöjjön velem.Visszamentünk a terembe és két sorral ült előttünk ez a nő a kislányával meg a férjével.Hát megbeszéltem a kisfiammal,hogy most rábízom egy kicsit a nénire jó legyen csak anyának muszály kimenni wcre.Semmi gond nem volt.A nő is nagyon kedves volt.
Szerencsére már azóta a mozi wcjébe bejön a fiam.Máshol még nem.
(4 éves múlt a fiam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!