Ugye ki fog jonni? Lenyelt lego
Figyelt kérdés
Kisfiam 22 honapos, es lenyelt egy lego darabot. Az a baj, h tobbet talalt meg egyszerre, csak azt lattam, h a kezeben van meg 4-5 db, igy nem tudom pontosan mekkora volt. Amikor meglattam, h megtalalta oket, feleje indultam, de mar nyelt egy nagyot, szoval 95 szazalek, h egyet lenyelt beloluk. Viszont konnyen lement, meg csak nem is kohogott, nem oklendezett, fulladozott. Attol felek, h tul nagy db volt, a kezeben ugyanis nagyok voltak ( 4+ ir a dobozon amibol valo, szoval nem az a legaprobb tipusu), es nem fog tudni kijonni. Viszont ha konnyen lenyelte, olyan nagy megsem lehetett. Szamba vettem egy darabot ami mondjuk a legnagyobb lehetett, es en nem tudnam lenyelni. Csutortokon nyelte le, es azota nem talaltuk meg a kakijaban, sajnos. Igazabol a mai kaki utan lettem meg idegesebb. Ki tud jonni ez akkor ha nagyobb darab volt? Hallottam olyat , h mar masnap a kakiban volt a lenyelt dolog, de olyat is, h csak egy het utan. Ha valakinek van tapasztalata, irjon. Koszonom!2014. febr. 3. 15:14
21/21 A kérdező kommentje:
A legot nem kakilta ki,s többszöri telefonhívás után is azt mondták,ha panaszmentes,illetve könnyen lenyelt,nem kell bevinni.En már nagyon ideges voltam,így felvettem a kapcsolatot egy magyar gyerek sebesszel. Azt mondta valóban sehova sem kell vinni,se röntgen,se Uh nem mutatna semmit. A dr úr szerint a lego a gyomorban rekedt,de mivel műanyag a gyomorsav lebontja. Azt is elmondta sosem találkozott olyan esettel h gyerek legot nyelt s ebből szovodmeny lett volna. Természetesen ha leert a gyomorba. Más ha a tárgy fém. Kisfiam jól van, eszik rendesen, semmije se fáj.
2014. febr. 9. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!