Lenyelt egy csontot, lehet-e gond?
Figyelt kérdés
Kislányom a csirke hosszú combját ette. A combcsont mellett van egy hegyes csont, annak a hegyes végéből nyelt le egy kb 1 centi hosszút. Mondta, hogy szúr, ivott rá pár korty vizet, és lement neki. Lehet-e valami gond, vagy simán kikakálja, esetleg meg is emészti? Köszönöm a válaszokat2013. okt. 1. 22:38
1/3 anonim válasza:
Megvarnam amig kakil.. Ha nem Jon ki akkord orvos..
2/3 anonim válasza:
Nem vagyok orvos, de gyomorsav azt a kis darab csontot nem oldja fel? Csak mert szerintem nem biztos, hogy egészben fog " kijönni ", ha feloldodik.
3/3 anonim válasza:
Oh, ugyanez történt nálunk kb 2 hónapja! (Még meg is néztem, hogy tuti friss kérdés e, nem én írtam e ki.:))
Végig telefonáltam a gyerekorvost, ügyeletet, mindenkit és megnyugtattak, hogy nem lesz gond. Ha lement, akkor a gyomorban elvileg a sav szétmarja, mert ez gyenge csont. Nálunk sem lett szerencsére!:) Szóval figyeld és ha panasza van, fáj a hasa, stb. akkor vidd dokihoz, de egyébként ne aggódj, nálunk is már sok hete történt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!