Mit csináljak? Lehet, hogy lenyelt egy szilánkot.
Figyelt kérdés
3 évesem összeharapott ma egy poharat. Kérdeztem tőle, hogy szilánk volt-e szájában (tudja, hogy mi az és azt is, hogy veszélyes). Azt mondta nem. Nem panaszkodik arra, hogy fáj a torka, szája. Szája sem vérzett. Vigyem orvoshoz? Nagyon aggódom miatta!2013. okt. 28. 16:42
1/10 anonim válasza:
mvian poháral eteted?mit kereset nála üveg
2/10 anonim válasza:
Én amikor ilyen dologban tanácstalan vagyok, fel szoktam hívni az ügyeletet (pont tegnap hívtam , persze más miatt), és megkérdezem, hogy mi a teendő. Olyankor megmondják, hogy mire kell odafigyelni, vagy esetleg be kell-e vinni).
Szerintem inkább kérdezd meg te is, jobb, ha egy orvos mondja meg mi a teendő.
3/10 anonim válasza:
Nem próbáltad meg összerakni a poharat, hogy hiányzik-e belőle darab? Én elvinném, mert ilyenkor egy hányás visszahozza, és végigvághatja az egész nyelőcsövét.
4/10 A kérdező kommentje:
Na, megszólalt a nagyokos! Nem az én felügyeletem alatt történt! Mikor mentem érte, akkor mondta az, aki vigyázott rá. Tényleg idióta vagy!
2013. okt. 28. 17:05
5/10 A kérdező kommentje:
Nem rakta össze utána a poharat. Annyit tudok, hogy 3 nagyobb szilánkkal rohant a kezében, hogy összetörött a pohár.
2013. okt. 28. 17:07
6/10 anonim válasza:
Nem hagyatkoznék arra, amit egy 3 éves mond, főleg, ha nem is voltam ott, amikor történt. Mennék vele a dokihoz, nehogy baj legyen.
7/10 anonim válasza:
Én inkább azonnal vittem volna dokihoz,nem ide ìrosgatnèk ilyen ügyben! Milyen szülök vannak....
8/10 anonim válasza:
PUHA KENYÉRBELET ADNI NEKI SOKAT-SOKAT és nem ide írogatni!
Krumpli is jó.
Az a lényeg, hogy körbevegye az üvegszilánkot a kenyér, akkor nem szúrja ki a beleket.
Huhhh, lehet, hogy már késő.
9/10 A kérdező kommentje:
Közben össze lett rakva a pohár, nem hiányzik belőle semmi.
2013. okt. 28. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!