Ugye ki fog jonni? Lenyelt lego
Az én fiam is mindent megevett. Többször voltunk emiatt orvosnál, mert nem lehet elég óvatos az ember. Az orvos annyit mondott még a gombostűre is, hogy ahogy lement, úgy ki is fog jönni. Szerencsére a tűt a röntgen szerint nem nyelte le, csak játszott a kocsiba, és nem találtuk a napellenzőn. Ezért nézettük meg.
Szerintem ne aggódj, lehet hogy le se nyelte. Amúgy gondolj arra, ha gond lenne a hasába, akkor nagyon fájna neki. Lehet, hogy csak lassabban emészt, így több idő kell. Légy türelmes. Ha meg nem jön, akkor nincs bent.
1 hétig elvileg elbánhat vele a perisztaltikája, de én csak azt tudom adni felelős tanácsként, hogy mindenképpen menjetek be lehetőleg minél hamarabb az ügyeletre. Ez az ötödik nap, mindenféleképpen meg kellene nézni, hamar.
A lego műanyag, nem ábrázolódik röntgenen, endoszkóppal kellene megnézni, és ha olyan helyen akadt el, azzal el is tudják távolítani.
Minél hamarabb, ez a kulcsszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!