Ugye ki fog jonni? Lenyelt lego
Figyelt kérdés
Kisfiam 22 honapos, es lenyelt egy lego darabot. Az a baj, h tobbet talalt meg egyszerre, csak azt lattam, h a kezeben van meg 4-5 db, igy nem tudom pontosan mekkora volt. Amikor meglattam, h megtalalta oket, feleje indultam, de mar nyelt egy nagyot, szoval 95 szazalek, h egyet lenyelt beloluk. Viszont konnyen lement, meg csak nem is kohogott, nem oklendezett, fulladozott. Attol felek, h tul nagy db volt, a kezeben ugyanis nagyok voltak ( 4+ ir a dobozon amibol valo, szoval nem az a legaprobb tipusu), es nem fog tudni kijonni. Viszont ha konnyen lenyelte, olyan nagy megsem lehetett. Szamba vettem egy darabot ami mondjuk a legnagyobb lehetett, es en nem tudnam lenyelni. Csutortokon nyelte le, es azota nem talaltuk meg a kakijaban, sajnos. Igazabol a mai kaki utan lettem meg idegesebb. Ki tud jonni ez akkor ha nagyobb darab volt? Hallottam olyat , h mar masnap a kakiban volt a lenyelt dolog, de olyat is, h csak egy het utan. Ha valakinek van tapasztalata, irjon. Koszonom!2014. febr. 3. 15:14
11/21 A kérdező kommentje:
Azert linkeltem be, hatha valaki ugy jar mint mi, illetve hasznosnak talalja. Szoval nem tevedett a mi csaladi dokink, amikor azt mondta, egyelore folosleges barhova is menni, ha a gyerek jol van.
2014. febr. 3. 16:13
12/21 anonim válasza:
Az én 22 hónaposom is anno lenyelte a legót,csak nekünk az volt a probléma,hogy fuldoklott és nem tudtuk,hogy a tüdőbe ,vagy a gyomorba ment,ezért kellett kórházba mennünk,és azért csináltak neki tüdő tükrözést,mert ha ott van az nagyon veszélyes,de mivel ott nemvolt,további vizsgálat nem volt,várták hogy természetes úton távozzon.Ami 3 napon lett. Szerintem meglesz.
13/21 A kérdező kommentje:
Igen, mindenhol azt irjak, h ha nincs fuldoklas, kohoges, hanem siman lemegy, akkor nem kell rohanni. Es ugye, h nektek sem lett endoszkop belole. Megkerdezhetem mekkora volt a lego? Az en kisfiam egy hatalmasat nyelt, a szemei konnyesek lettek, de meg csak nem is kohogott, s par masodperc mulva mar nevetett. Utana vigan ebedelt, ivott, es aludt. Azota is jol van. Mindket gyerekem refluxos, tudjuk, h alapjaraton nehezen urul a gyomor es a perisztaltika is lassubb ( valahogy igy magyaraztak anno), igy bizom benne, h holnap vagy holnaputan viszontlatom a legot a pelusban. Kislanyom is talan csutortokon nyelte le a csavart es kedden kakilta ki.
2014. febr. 3. 16:58
14/21 A kérdező kommentje:
Endoszkopot ugy ertettem, h miutan meggyozodtek, h nem a tudo fele ment, a gyomorban, belekben nem kerestek.
2014. febr. 3. 16:59
15/21 anonim válasza:
Én biztos, hogy még aznap bevittem volna a kórházba, de így a sokadik napon pedig nem teketóriáznék.
Én voltam az akkor 3 éves fiammal tárgy lenyelése miatt kórházban. Hashajtóval kihajtották. Délután 3 körül nyelte le, másnap reggel koppant a biliben.
16/21 anonim válasza:
A barátnőm kislánya hajcsatot nyelt le. Megröntgenezték, meg is találták, és két hetet adtak nekik az orvosok a természetes távozásra. Így nem is aggódtak. Szerintem pont ezért vigyétek orvoshoz, mert ők pontosan meg tudják mondani, meddig szabad várni, és utána milyen lehetőségek vannak.
17/21 anonim válasza:
Vastagbelet is tukroznek
Ha kell felso es also tapcsatornat is.
18/21 anonim válasza:
Nem tükrözték a beleket. A legót a röntgen nem mutatja ki.Csak arról győződtek meg,hogy a tüdőbe nincs.Azt mondták további vizsgálatra nincs szükség.Hétfőn reggel nyelte le,csütörtökön este távozott.Egy kettes elem,nem olyan nagy volt.
20/21 anonim válasza:
én is kiváncsi vagyok végül mi lett?Kijött,vagy bevittétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!